به گزارش جام جم آنلاین همدان، محسن معصوم علیزاده، در نخستین رزمایش آمادگی امدادگران و نهادهای خدماتی جهت حفاظت از آثار تاریخی، از تلاشهای مستمر تمامی نهادهای خدماتی و امدادی تقدیر کرد و گفت: حفاظت از بناهای تاریخی وظیفهای ملی است که باید با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود و همکاری همهجانبه انجام شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان ضمن اشاره به ارزش تمدنی آثار تاریخی، اظهار داشت: این بناها و معماری خاص آنها، تجلی تفکر و خلاقیت انسانهایی است که پیش از ما زیستهاند و باید از آنها حفاظت کنیم تا به نسلهای آینده منتقل شوند. آثار تاریخی، نه تنها تهدید نیستند بلکه فرصتی طلایی برای توسعه گردشگری به شمار میروند.
معصوم علیزاده با تأکید بر اهمیت نقش بافتهای تاریخی استان همدان، بیان کرد: استان همدان با دارا بودن ۱۹۰۰ اثر تاریخی، از جمله ۳۵۰ اثر و بنای ثبتشده، یکی از مناطق با ارزش در حوزه میراثفرهنگی کشور است که۱۵۰ بنای دیگر در حال ثبت است که با تکمیل این روند، حفاظت و بهرهبرداری از آنها بهتر انجام خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: بافتهای تاریخی موجود در شهرهایی مانند همدان، ملایر و نهاوند باید به عنوان یک فرصت اقتصادی در گردشگری مورد توجه قرار گیرد و نگاهها نسبت به آنها تغییر کند. این فرصتها میتوانند زمینهساز معرفی توانمندیهای استان در سطح ملی و جهانی باشند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان بر ضرورت تغییر رفتار در حوزه گردشگری تأکید کرد و گفت: تبلیغات فقط به بنر و شعار محدود نمیشود؛ تغییر رفتار و مسئولیتپذیری، بزرگترین تبلیغ است. رفتار مناسب با گردشگران، توجه به حفاظت از محیطزیست و ارائه خدمات باکیفیت، میتواند نقشی مؤثر در توسعه گردشگری ایفا کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با تلاشهای مستمر، استان همدان قادر خواهد بود جایگاه خود را در حوزه میراثفرهنگی و گردشگری تقویت کرده و به الگویی برای سایر استانها تبدیل شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: