مدیر مدرسه نمونه دولتی نخبگان طاهباز قم؛

تولد سالن ورزشی یک مدرسه

وقتی مدیر مدرسه نمونه دولتی نخبگان طاهباز قم تصمیم گرفت برای دانش‌آموزان و اهالی منطقه‌اش، سالن ورزشی چندمنظوره برپا کند؛ ظاهراً آهی در بساط نداشت؛ اما آه توسل به حضرت مادر سلام‌الله‌علی‌ها و البته عزم جزم او و همراهانش نتیجه داد و سالن ورزشی اُم‌ّابیها (س) در گوشه‌ای از محله شهید آیت‌الله محلاتی قم متولد شد.
وقتی مدیر مدرسه نمونه دولتی نخبگان طاهباز قم تصمیم گرفت برای دانش‌آموزان و اهالی منطقه‌اش، سالن ورزشی چندمنظوره برپا کند؛ ظاهراً آهی در بساط نداشت؛ اما آه توسل به حضرت مادر سلام‌الله‌علی‌ها و البته عزم جزم او و همراهانش نتیجه داد و سالن ورزشی اُم‌ّابیها (س) در گوشه‌ای از محله شهید آیت‌الله محلاتی قم متولد شد.
کد خبر: ۱۵۰۰۱۶۰

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس، مدیر مدرسه نمونه دولتی نخبگان طاهباز گفت:«کار احداث سالن ورزشی پیشرفت چندانی نداشت. خداوند توفیق سفر به مدینه منوّره را قسمت کرد. همان جا به حضرت صدیقه کبری (س) متوسل شدیم. وقتی برگشتیم؛ کار سهل و سهل‌تر شد. پیشرفت پروژه ما را به مرحله نام‌گذاری رساند.

به دانش‌آموزان گفتم این سالن را از حضرت زهرا (س) داریم؛ اما این‌جا مدرسه پسرونه‌. چه اسمی به ذهنتون میاد؟ یه دفعه یکی، از وسط بچه‌ها گفت ام‌ابی‌ها چطوره؟ اون لحظه اصلاً نفهمیدیم کی بود و چی گفت؛ ولی کم کم این اسم سرِ زبون‌ها افتاد و در نهایت هم سالن ورزشی‌مون مُزیّن شد به نام مبارک ام‌ابیها.»

اینها را مسعود زمانی تعریف می‌کرد؛ مدیر فعال و دلسوز دبیرستان نمونه دولتی نخبگان طاهباز و در حاشیه مراسم افتتاح سالن ورزشی ام‌ابیها.

با این که کمتر در مراسم دیده می‌شد؛ اما اسم و رسمش کاملاً به چشم می‌آمد و معلوم بود که بچه‌ها هم دوستش دارند.
از همان لحظه ورود به مدرسه، نام و یاد ده‌ها بانی خِیر و صد‌ها فعال عرصه خطیر مدرسه‌سازی همراهی‌مان می‌کرد؛ از ورثه مرحوم شادروان حاج محمدابراهیم سکویی تهرانی تا نیکوکار محترمه حاجیه‌خانم عفت خویلو؛ از زنده‌یاد حاج‌جعفر طاهباز و مهندس نفیسه طاهباز تا مهندس حاج علی زاهدی‌زادگان و از دست‌اندرکاران مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان تا عوامل اداره کل نوسازی مدارس استان.


همه اینها دست‌به‌دست هم داده‌اند تا این مدرسه در سال ۱۳۹۱ در یک هزار و ۹۰۰ مترمربع زیربنا؛ مأمن و مأوای برخی دانش‌آموزان بااستعداد قم شود؛ ضمن آن که اکنون هم ۷۱۱ مترمربع زیربنای سالن ورزشی به آن اضافه شده است.
رده‌های مدرسه را به نام شهدای همیشه زنده مثل شهید مسعود علی‌محمدی، شهید مجید شهریاری و شهید قاسم سلیمانی زده‌اند.

مراسم که آغاز می‌شود؛ دانش‌آموزی به هنگام پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی، با پرچم ایران بر دوش، جلو حاضران اسکِیت می‌رود.

ادامه مراسم نشان می‌دهد این روزها، ایام سالروز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای و مصادف با سالروز پیروزی جبهه حق بر جبهه باطل در جنگ خندق و مواجهه امام امیرالمؤمنین علیه‌السلام با عمر بن عبدود است و شاید به همین دلیل، اجرای برنامه ورزش زورخانه‌ای را در مراسم افتتاحیه این سالن گنجانده‌اند؛ آن جا که مُرشد، به نام خدا و به یاد خدا و برای خدا آغاز کرد و زنگ را نواخت تا جمعی از دانش‌آموزان و آینده‌سازان این مرزوبوم، با پوشش و منش پهلوانی، حال و هوای معنوی زورخانه را در سالن ورزشی ام‌ابی‌ها (س) قم طنین‌انداز کنند؛ و در ادامه هم، گروه سرود ساقی کوثر است که از مدح مولا امیرالمؤمنین علیه‌السلام دم می‌زنَد و حال و هوای معنوی سالن مزیّن به نام مبارک سیده نساء عالمیان سلام‌الله‌علی‌ها را بیشتر می‌کند.


اما جمعی از دانش‌آموزان بانشاط و پیگیر این مدرسه که در مراسم حضور دارند؛ فرصت دیدن برخی مسئولان شهر و استان را غنیمت می‌شمرند و درخواست مکتوب خود را در همان میانه برنامه، به دست یکی از نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی می‌رسانند.

همین‌ها بعد از پایان مراسم هم، مسئول مربوط را دوره می‌کنند و او را به گوشه حیاط مدرسه که برای احداث سالن مطالعه جانمایی کرده‌اند می‌کشانند و از ایشان قول می‌گیرند که این سالن نیز، به داشته‌های مدرسه و محله‌شان افزوده شود.

مسئولان که می‌روند؛ همین دانش‌آموزان در کوتاه‌ترین زمان، همه آن چه را که برای مراسم افتتاح سالن چیده شده بود، جمع‌وجور می‌کنند و با عَلَم‌کردن تور والیبال سالن تازه افتتاح شده، شور و همهمه‌ای زیبا برپا می‌دارند و در عمل نشان می‌دهند که «ورزش» را در سبک زندگیِ دانش‌آموزی، مکمّل «تحصیل» می‌دانند و البته به «تهذیب و توسّل» نیز پایبندند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها