به گزارش جام جم آنلاین مهندس جمشیدی اظهار کرد:در پی گزارشهای مردمی و اقدامات میدانی همکاران ما در بخش بازرسی و حراست شرکت ۱۰ دستگاه ماینر روشن در یک مغازه نجاری واقع در شهرک صنف قاضی و ۵ دستگاه دیگر در یک منزل مسکونی در یکی از روستاهای خرمآباد شناسایی و ضبط شد.
وی افزود: این انشعابات به صورت غیرمجاز استفاده میشدند و دستگاهها با استفاده از اینترنت همراه اول درون سایلنت باکس و با خنککنندههای کولر آبی و کولر گازی در حال فعالیت بودند که مصرف بالایی از برق یک فاز (۱۵، ۱۷ و ۲ آمپر) را موجب شده بودند.
مهندس زاهدی، مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع برق لرستان در تشریح این عملیات گفت: با هماهنگی کامل با پلیس امنیت اقتصادی استان، مأموریت شناسایی و جمعآوری تجهیزات استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال با موفقیت به انجام رسید. مجموعاً ۱۵ دستگاه شامل برندهای M30S، M21S، T2THM و S19 کشف شد.
وی افزود: نحوه استتار این دستگاهها بهگونهای بود که از سایلنتباکس و سیستمهای خنککننده برای پنهانسازی استفاده شده بود، اما با دقت عمل نیروهای ما و مشارکت مردمی این فعالیت غیرقانونی به سرعت شناسایی شد.
مهندس زاهدی با بیان اینکه استفاده غیرمجاز از برق، موجب فشار بر شبکه و نارضایتی مشترکان میشود، افزود: از عموم شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانههای ارتباطی شرکت گزارش نمایند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید