به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، محمد خیاطی اظهارکرد: مشاغل سخت و زیان آور از طریق افزایش هزینههای درمانی، بازنشستگی زودرس و کاهش دوره مشارکت کارگران، فشار قابل توجهی بر وضعیت اقتصادی تأمین اجتماعی وارد میکنند.
وی ادامه داد: در سال گذشته، ۵۸۷ نفر از بیمهشدگان سیستان و بلوچستان با همکاری ادارهکل تأمین اجتماعی و پس از طی مراحل قانونی، بازنشسته پیش از موعد در مشاغل سخت و زیانآور شدند.
مدیرکل تأمین اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به روند صعودی استفاده از بازنشستگی پیش از موعد در سالهای اخیر، تصریح کرد: بررسی و تشخیص مشاغل سخت و زیانآور برعهده کمیتههای تخصصی بدوی و تجدیدنظر در ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و پس از طرح در کمیتهها، سازمان تأمین اجتماعی مسوول تطبیق و تایید عنوان شغلی با مصادیق قانونی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: از مهمترین مزایای این قانون برای بیمهشدگان، احتساب هر سال اشتغال به عنوان یک و نیم سال سابقه بیمهای است که این مزیت کمک میکند تا مشمولان زودتر حائز شرایط بازنشستگی شوند.
خیاطی درباره ویژگیهای این مشاغل گفت: مشاغل سخت و زیانآور شامل کارهایی است که به دلیل شرایط خاص محیط کار، مانند تماس با مواد شیمیایی، سروصدا، فشارهای جسمی بالا یا خطرات محیطی، سلامت جسمی یا روانی نیروی کار را تهدید میکند.
وی افزود: ادامه فعالیت در این شرایط ممکن است منجر به بیماریهای شغلی و کاهش توانایی جسمی شود، از این رو قانون، امکان بازنشستگی زودهنگام برای این گروه از شاغلان را فراهم کرده است.
براساس آخرین آمار ارائهشده از سوی اداره کل تأمین اجتماعی سیستان و بلوچستان، ۸۲۳ هزار و ۲۳۲ نفر از جمعیت استان زیر پوشش خدمات این سازمان قرار دارند و همچنین تعداد مستمریبگیران سازمان تأمین اجتماعی به ۵۸ هزار نفر رسیده که از این میان، ۲۷ هزار و ۱۶۴ نفر بازنشسته، یکهزارو ۶۴۸ نفر ازکارافتاده و ۲۹هزار و ۳۵۱ نفر بازمانده هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان