مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اعلام کرد

برندسازی شهری، نقطه عطف توسعه شهرهای گلستان

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان گفت: ۱۳ جشنواره در سال ۱۴۰۳ در راستای برندسازی شهری به همت شهرداری های استان برگزار شد.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان گفت: ۱۳ جشنواره در سال ۱۴۰۳ در راستای برندسازی شهری به همت شهرداری های استان برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۹۸۱۳۱
نویسنده شبیر دائمی

محمد حسینی یکی از کارهای نو در حوزه شهرداری‌های استان گلستان را برندسازی شهری دانست و اظهار کرد: برندسازی شهری نقطه عطف توسعه شهرهای گلستان است و هر شهری باید یک نماد مخصوص به خود را داشته باشد.

وی بیان کرد: برخی شهرهای استان در زمینه‌های فرهنگی، کشاورزی، تاریخی و حتی صنعتی دارای ویژگی خاص هستند که شهرداری‌ها باید برای معرفی آنها برنامه ریزی می کنند.  

 مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان بیان کرد: اعتقاد داریم، اگر برندسازی اتفاق بیفتد بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، اقتصادی و غیره نیز از آن منتفع خواهند شد.

وی گفت: در سال ۱۴۰۳ در راستای برندسازی شهری  ۱۳ جشنواره در استان برگزار شد که در شناساندن شهرها در استان و کشور نقش بسزایی داشته است.

حسینی جشنواره‌های شهری انجام شده در سال ۱۴۰۳ را جشنواره «زیبایی شتر» در شهر انبارالوم، جشنواره «توت فرنگی» در شهر دلند، جشنواره «آلوچه(هلی)» در شهر نوکنده، جشنواره «آفتابگردان» در شهر گلیداغ، جشنواره «روز کردکوی»، جشنواره «کشتی گورش ، آلاچیق و قازان» در شهر سیمین شهر، جشنواره «زیتون» در شهر کرند، جشنواره «پل تاریخی و فرش و زیورآلات ترکمن» در شهر آق قلا، حشنواره «مرکبات(پرتقال)» در شهر بندرگز، جشنواره «قطب صنعت تانکرکشور» در شهر نگین شهر، جشنواره «کندس او» در شهر فاضل آباد و جشنواره «موسیقی کتول» در شهر علی آبادکتول عنوان کرد.

مدیرکل شهری و شوراهای استانداری گلستان ادامه داد: برگزاری جشنواره های فرهنگی، هنری و اقتصادی در معرفی مزیت‌های هر شهر علاوه بر معرفی آن شهر به رشد و توسعه گردشگری، استقرار صنایع تبدیلی و رونق اقتصادی و اشتغال آنها کمک زیادی می کند و در سال ۱۴۰۴ سعی خواهد شد که ضمن برگزاری جشنواره‌های یادشده سایر شهرهای استان نیز برند خود را انتخاب و در راستای معرفی آن نسبت به برگزاری جشنواره اقدام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها