«جام‌جم» در گفتگو با کارشناسان بررسی کرد

تحقق تمدن نوین اسلامی با محوریت مساجد

جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد؛

مولدسازی جریانی برای پویایی هلال احمر در کهگیلویه وبویراحمد

مولدسازی به عنوان جریانی که املاک غیرقابل استفاده هلال احمر را تبدیل به مجتمع‌های تجاری می‌کند نقش مهمی در پویایی و استقلال مالی این جمعیت مردمی در استان کمتر توسعه یافته کهگیلویه و بویراحمد دارد.
مولدسازی به عنوان جریانی که املاک غیرقابل استفاده هلال احمر را تبدیل به مجتمع‌های تجاری می‌کند نقش مهمی در پویایی و استقلال مالی این جمعیت مردمی در استان کمتر توسعه یافته کهگیلویه و بویراحمد دارد.
کد خبر: ۱۴۸۹۳۰۹

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، مولدسازی دارایی‌های دولت به معنای بهینه‌‍سازی دارایی‌ها، املاک، زمین و ساختمان‌های گران قیمت و بدون استفاده دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی و استفاده از درآمد حاصل از آن برای نیاز‌های دستگاه‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای است.

امید می‌رود جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد که اکنون در رتبه‌های آخر کشور در زمینه اجرای طرح‌های مولدسازی قرار دارد با تکمیل سه طرح نیمه تمام در حال اجرا و ۲ طرحی که مطالعات آن انجام گرفته است در مسیر بهتری قرار گیرد.

چشم اندازی که در صورت تحقق افزون بر کاهش اتکای جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد به بودجه‌های دولت مسیر را برای ایجاد اشتغال مستقیم افراد جویای کار فراهم می‌کند.

البته مزایای بهره برداری از طرح‌های مولد سازی جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد تنها به ایجاد چند شغل و درآمدزایی برای خودش محدود نیست و ایجاد چندین مجتمع تجاری در قالب مولدسازی گامی برای رفاه بیشتر مردم از طریق ایجاد پارکینگ‌های خودرو هم محسوب می‌شود.

بهره برداری از سه طرح مولد سازی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد گفت: سه طرح مولد سازی هلال احمر استان در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ بهره برداری می‌شود.

مولدسازی جریانی برای پویایی هلال احمر در کهگیلویه وبویراحمد

کاظم فلاحی دوست روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح‌ها افزون بر ایجاد ۵۰ اشتغال مستقیم ۷۰ میلیارد ریال درآمد عاید هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد می‌کند.

وی بیان کرد: عملیات اجرایی مجتمع تجاری شهر دهدشت در ورودی این شهر پنج ماه پیش با سرمایه گذاری ۴۰ میلیارد ریالی آغاز شد.

فلاحی دوست تاکید کرد:مجتمع تجاری دهدشت از طرح‌های مهم مولدسازی هلال احمر استان محسوب می‌شود که اکنون در مرحله آگهی برای واگذاری به متقاضیان است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: این طرح در زمینی به مساحت ۲۰۰ متر مربع در واحد‌های تجاری ۱۶ تا ۱۸ متری احداث شده است.

فلاحی دوست ابراز کرد: این مجتمع ۱۳ واحدی پس از بهره برداری سالیانه ۱۵ میلیارد ریال به درآمد هلال احمر استان اضافه می‌کند.

وی عنوان کرد:مجتمع تجاری شهر یاسوج دیگر طرح مولدسازی در حال اجرای استان است که اکنون ۳۰ تا ۴۰ در صد پیشرفت فیزیکی دارد.

فلاحی دوست تاکید کرد: این طرح که سه ماه پیش در زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع آغاز شده براساس برنامه ریزی قرار است بهار سال ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد.

وی عنوان کرد: این طرح در صورت بهره برداری سالیانه ۲۰ میلیارد ریال درآمدزایی برای جمعیت هلال احمر دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: مجتمع تجاری اداری هلال احمر دیگر طرح مولد سازی استان به شمار می‌رود که از یک سال گذشته تاکنون در مسیر بهره برداری قرار گرفته است.

وی بیان کرد: یک طبقه از این مجتمع به ساختمان ستادی جمعیت هلال احمر و ۲ طبقه دیگر به واحد‌های تجاری اختصاص یافته است.

فلاحی دوست تاکید کرد: بخش تجاری این طرح که قرار است اردیبهشت ماه سال آینده بهره برداری شود شامل ۳۰ واحد به مساحت یکهزار متر مربع است.

وی عنوان کرد: سال گذشته تاکنون ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح تزریق شده و با این اعتبار امید‌ها برای بهره برداری از آن را زنده کرده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: تاکنون ۶۵۰ میلیارد ریال برای احداث این مجتمع تجاری هزینه شده است.

وی ادامه داد: بهره برداری از این طرح سالیانه ۵۰ میلیارد ریال به درآمد‌های جمعیت هلال احمر اضافه می‌کند.

واحد‌های تجاری هلال احمر محل کسب و کار چه کسانی می‌شود؟

فلاحی دوست گفت: اولویت واگذاری واحد‌های تجاری هلال احمر استان با متقاضیان عرضه کالا‌های پزشکی و عینک سازی است که نزدیک به فعالیت هلال احمر است، اما به جز صنوف آلاینده بقیه اصناف می‌توانند متقاضی اجاره این واحد‌ها شوند.

وی اضافه کرد: متقاضیان کسب و کار در واحد‌های تجاری هلال احمر تنها موظف به پرداخت اجاره بها هستند و پولی بابت رهن از آنان دریافت نمی‌شوند.

۲ طرح مولد سازی دیگر مجوز احداث دریافت کردند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: زمین ساختمان قدیمی هلال احمر گچساران به مساحت دو هزار متر مربع و یک زمین در شهر یاسوج به متراژ ۶هزار متر مربع هم مجوز اجرای مجتمع‌های تجاری را دریافت کرده اند.

وی با اشاره به اینکه برای احداث مجتمع تجاری یاسوج پنج هزار میلیارد ریال و مجتمع تجاری هلال احمر گچساران ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری نیاز است تاکید کرد: در صورت جذب سرمایه گذار این طرح‌ها وارد فاز احداث می‌شود.

زیرساخت‌های موجود هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد گفت: هلال احمر استان اکنون ۲ واحد درآمدزا شامل داروخانه و درمانگاه دارد.

فلاحی دوست با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح‌ها ۱۲۰میلیارد ریال هزینه شده تاکید کرد: این زیرساخت‌های خدمات رسان سالیانه چهار میلیارد ریال درآمد نصیب جمعیت هلال احمر می‌کند.

امید به بهبود کیفیت خدمات هلال احمر

امید می‌رود با بهره برداری از طرح‌های در دست اجرای هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد کیفیت خدمات رسانی این جمعیت در استان به شکل چشمگیری افزایش یابد.

جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد که اکنون افزون بر پوشش حوادث خدماتی مانند حمایت از اقشار کم درآمد برای تامین دارو و کالا‌های اساسی آنان را انجام می‌دهد پس از بهره برداری از این طرح‌ها بتواند اقدام‌های بهتری در این خصوص انجام گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دم زندگی با کرمانی‌ها جان گرفت

امین شجاعی، کارگردان و تهیه‌کننده مینی‌سریال «دم زندگی» در گفت‌وگو با «جام‌جم» از شیرینی‌های تولید اثر تلویزیونی در فضای کرمان گفت

دم زندگی با کرمانی‌ها جان گرفت

نیازمندی ها