کاهش تاب آوری صهیونیست‌ها

تاب آوری مفهومی است که در عصر کنونی، مرتبط با تحولات و بحران‌هایی که متوجه گروه یا مجموعه‌ای می‌شود، کاربردی وسیع پیدا کرده و سیاستمداران قبل از هر تصمیم یا اقدامی، توجه ویژه‌ای نسبت به تاب آوری عمومی و مصادیق آن می‌کنند. این قاعده در خصوص رژیم نامشروع صهیونیستی و ساکنان اراضی اشغالی نیز صادق است.
تاب آوری مفهومی است که در عصر کنونی، مرتبط با تحولات و بحران‌هایی که متوجه گروه یا مجموعه‌ای می‌شود، کاربردی وسیع پیدا کرده و سیاستمداران قبل از هر تصمیم یا اقدامی، توجه ویژه‌ای نسبت به تاب آوری عمومی و مصادیق آن می‌کنند. این قاعده در خصوص رژیم نامشروع صهیونیستی و ساکنان اراضی اشغالی نیز صادق است.
کد خبر: ۱۴۸۸۲۸۶

پس از وقوع عملیات طوفان الاقصی، نتانیاهو وعده‌هایی را در خصوص پایان دادن به جنگ با اشغال غزه، نابودی حماس و آزادی اسرای صهیونیست داد که با گذشت ۱۵ ماه هیچ یک از آن‌ها به وقوع نپیوسته است.

ناتوانی نتانیاهو و همراهانش در تامین امنیت حداقلی اراضی اشغالی و ناامیدی صهیونیست‌ها آواره در بازگشت به مناطق شمالی اراضی اشغالی، به پاشنه آشیل این رژیم تبدیل شده است.

با این حال کاهش تاب آوری صهیونیست‌ها در جنگ غزه و لبنان و تحولات منطقه را نمی‌توان صرفا در میان ساکنان اراضی اشغالی جست وجو کرد! بخشی از این تاب آوری، معطوف به ارتش رژیم اشغالگر قدس و مناسبات درونی آن است:جایی که نه تنها نیرو‌های میدانی، بلکه نیرو‌های ذخیره را نیز در برگرفته و بحران‌های روانی بیشماری را برای آن‌ها ایجاد نموده است. سانسور این بحران‌ها توسط ارتش رژیم اشغالگر قدس، دیگر امکانپذیر نیست، زیرا هر روزه شواهد بیشتری در خصوص خودکشی یا بروز دیگر معضلات ناشی از استرس و شکست در میدان جنگ و ناامیدی نسبت به آینده در پیاده نظام دشمن شکل می‌گیرد. 

منابع وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی ناچار شده اند اذعان کنند که همزمان با جنگ غزه، موارد خودکشی در میان سربازان این کشور به شکل قابل توجهی افزایش یافته و فشار‌های روانی ناشی بسیج گسترده نیرو‌های ذخیره، عامل اصلی این بحران عنوان شده است. طبق آمار منتشر شده از سوی ارتش اسرائیل، ۳۸ سرباز بین سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ دست به خودکشی زده‌اند که از این تعداد، ۲۸ مورد پس از عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ رخ داده است.

به عبارت بهتر، بخش اعظمی از خودکشی‌های صورت گرفته در ارتش رژیم اشغالگر قدس، معطوف به فرامتن جنگ غزه و تحولات میدانی حول آن است. بسیاری از تحلیلگران مسائل نظامی -استراتژیک در اراضی اشغالی تاکید کرده اند که حتی در صورت پایان جنگ در همین نقطه کنونی، بازسازی مناسبات مخدوش زیربنایی در ارتش این رژیم نه تنها سخت، بلکه در موارد زیادی ناممکن خواهد بود.

زمانی که فرامتن منازعه و جنگ از تل آویو برداشته شود، این ساختار مخدوش و ناتوان، به صورتی آشکار در معرض دید و قضاوت افکار عمومی منطقه و جهان قرار خواهد گرفت. معنای این روند، اثبات آسیب پذیری شدید و شکست رژیم کودک کش صهیونیستی در صحنه جنگ اخیر خواهد بود.

ارتش رژیم صهیونیستی دلیل افزایش خودکشی‌ ها را بسیج گسترده نیرو‌های ذخیره اعلام کرده است. نزدیک به ۳۰۰ هزار سرباز ذخیره در جریان این جنگ فراخوانده شدند که فشار روانی شدیدی بر آن‌ها وارد کرده است. براساس این گزارش ۱۷ سرباز در سال ۲۰۲۳ خودکشی کرده‌اند که در این میان هفت نفرشان سرباز وظیفه، چهار نفر سرباز حرفه‌ای و شش نفر نیروی ذخیره بوده اند. اماری که گویای همه چیز است...

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها