گپ‌و‌گفت با مجری برنامه «مجرینو»، سعید شیخ‌زاده، دوبلور و گوینده

از این شاخه به آن شاخه بپرید!

همیشه دنیای رسانه مخاطبان و طرفداران خاص خودش را دارد و به‌هیچ دهه و حتی جغرافیایی محدود نمی‌شود. جعبه و دنیای جادویی تلویزیون در همه جای دنیا علاوه بر مخاطبان، علاقه‌مندانی به حوزه ایستادن جلوی دوربین دارد که دل‌شان پر می‌زند برای حضور در این قاب هیجان‌انگیز.
همیشه دنیای رسانه مخاطبان و طرفداران خاص خودش را دارد و به‌هیچ دهه و حتی جغرافیایی محدود نمی‌شود. جعبه و دنیای جادویی تلویزیون در همه جای دنیا علاوه بر مخاطبان، علاقه‌مندانی به حوزه ایستادن جلوی دوربین دارد که دل‌شان پر می‌زند برای حضور در این قاب هیجان‌انگیز.
کد خبر: ۱۴۸۷۱۷۰
نویسنده امیرحسین علی‌نیافرد - نوجوانه
 
شبکه امید یا شبکه نوجوان در جدید‌ترین برنامه خود میزبان نوجوانانی است که علاقه‌مندی بسیاری به حوزه اجرا دارند و می‌خواهند خودشان رادریک قاب مهم از تلویزیون محک بزنند.مسابقه «مجرینو» با هدف استعدادیابی ومعرفی مجریان جوان برای اجرا در تلویزیون باحضورچهره‌های شاخصی مانندگیتی خامنه،عبدالرضا امیراحمدی وامیرحسین خرمشاهی به‌عنوان داوران و تهیه‌کنندگی سعید شهبازی این روزها در شبکه امید پخش می‌شود. به بهانه پخش این برنامه و رقابتی که در بین نوجوانان وجود دارد‌؛ با سعید شیخ‌زاده، مجری این برنامه در این صفحه گپ‌وگفتی کرده‌ایم که پیشنهاد می‌کنم این گفت‌وگو را از دست ندهید.

تصور شما در ابتدا از مسابقه مجرینو چه بود و آیا شرکت‌کنندگان، شما را شگفت‌زده کردند؟
درواقع، من ازهمان ابتدامی‌دانستم که قراراست یک کارحرفه‌ای انجام دهیم.درچنین پروژه‌ای، به‌طورطبیعی باوجود داوران باتجربه، حرفه‌ای و پیشکسوت انتخاب‌های دشواری پیش می‌آید.در انتخاب تیم داوری این برنامه، دقت و وسواس زیادی به‌کار رفته است تا نتایج و دستاوردهای آن قابل مشاهده باشد. به یاد دارم که دوستان دیگری نیز در مراحل اولیه حضور داشتند، اما در نهایت این تیم به‌عنوان یک تیم حرفه‌ای انتخاب و برای برنامه برگزیده شد.حضور این دوستان در این مجموعه به نظرم به دانش و ارزش برنامه بسیار کمک کردند و من می‌دانستم که در کنار انتخاب بهترین مجری، قرار است کنار یکدیگر آموزش ببینیم.اگر شما دقت کرده باشید، ما در هر قسمت از این برنامه نکته‌های مختلف آموزشی برای مجری‌شدن را بیان کرده‌ایم.

معمولا چه نکات مثبت یا منفی در شرکت‌کنندگان نوجوان این برنامه وجود داشت؟
مشکلی که من در بین بچه‌ها مشاهده کردم، کمبودخلاقیت ونوآوری بود. تقریبا آنهاسعی می‌کردندمانند مجریانی که سال‌هادر تلویزیون فعالیت کرده‌اند، عمل کنند.حقیقتش بیشتر من در این حوزه به‌دنبال پدیده‌هایی بودم که می‌توانم بگویم حداقل کمتر در این برنامه از بچه‌ها دیدم. امیدوارم‌ در طول برنامه و فصل‌های آینده بچه‌ها حواس‌شان به این خلاقیت و نگاه جدیدشان به موضوعات باشد.

در این برنامه نوجوانی بود که باوجود شایستگی در مراحل مختلف حذف شود؟
قطعا چند نفری بودند که به نظر من در هیجانات مسابقه در بخش اول نتوانستند خودشان را به آن شکل که باید نشان دهند، ولی من فکر می‌کنم استعداد داشتند و حتی در قاب دوربین می‌توانستند با نفرات برتر رقابت خوبی کنند، اما به هر حال به دلیل استرس نتوانستند کار خوبی ارائه دهند. شاید اگر به مرحله بعدی راه پیدا می‌کردند، می‌توانستند اجرای بهتری داشته باشند.

نوع نگاه‌های شرکت‌کنندگان به موضوعات خلاقانه بود یا به تلاش بیشتری نیاز دارند؟
به این موضوع اشاره کردم که بچه‌ها متاسفانه از خلاقیت کمی برخوردار بودند. ای‌کاش مربیان و افرادی که با آنها کار می‌کردند، اگر شناخت بهتری از بچه‌ها داشتند و زمان بیشتری برای کشف استعداد آنها می‌گذاشتند و به حال خودشان رهای‌شان نمی‌کردند،‌ چه بسا اتفاقات بهتری برایشان رخ می‌داد. به هر حال به نظرم وقتی بچه‌ها محیط حرفه‌ای را تجربه نکرده‌اند‌؛ می‌شد که آنها را بیشتر آماده کنند. آنها باید از این موضوع اطلاع داشته باشند که وقتی یک مجری خلاقیت داشته باشد، می‌تواند فرم و محتوای برنامه خود را ارتقا بدهد و این موضوع بسیار نکته مثبتی برای مجریان خلاق به حساب می‌آید. 

اگر قرار بر ادامه یافتن این برنامه باشد، چه توصیه‌ای به شرکت‌کنندگان فصل بعدی دارید؟
به هر حال هیجاناتی که بچه‌ها و نوجوانان داشتند، دقیقا تداعی‌کننده سال‌های جوانی و نوجوانی خودم بود. در آن زمان نیز من به مانند بچه‌ها هیجان‌های خاص خودم را داشتم و این حس برای من کاملا شیرین و قدیمی بود. هرچند من از دوران کودکی وارد این حوزه شده‌ام اما این حس در درون قلبم زنده بود. البته باید اشاره کنم حس استرس و هیجان و این‌که می‌خواهید بهترین خودتان را ارائه بدهید، همیشه در زمان کار حرفه‌ای ادامه دارد. به نظرم این حس خوب در این کار وجود دارد. 

درحین‌برنامه دوران‌نوجوانی خودتان‌وعلاقه‌مندی شمابه کارهنر برای شماتداعی نشد؟ازحس وحال زمان نوجوانی خودتون بگویید. 
یکی از ویژگی‌های دوران نوجوانی همین است که شما همیشه می‌خواهید استعداد خودتان را پرورش و توسعه دهید. این‌که شما یک زمانی دوست دارید مجری، گوینده، بازیگر و کارگردان شوید بسیار جذاب است. به نظر من این‌که یک نوجوان دائم خودش را محک بزند عالی ‌و جذاب است. معمولا همه دراین سن نوجوانی علاقه‌مندند که از این شاخه به آن شاخه بپرند و این موضوع برای نوجوانان نباید نگران‌کننده باشد.
 
به‌عنوان کسی که در شاخه‌های مختلفی از هنر حضور داشتید، از اصطلاح از این شاخه به آن شاخه پریدن نوجوان‌های اهل هنر حمایت می‌کنید یا نظر دیگری دارید؟
توصیه من به نوجوانان این است، اگر می‌خواهند واقعا به دنیای رسانه و هنر وارد شوند حتما به این موضوع نگاهی حرفه‌ای داشته باشند تا نگاه تفریحی. موفقیت به این بستگی دارد که شما ذاتا به آن کار علاقه‌مند باشید. حتما حواس نوجوانان به این موضوع و نکته باشد که یک مجری خوب همیشه به‌دنبال کسب اطلاعات است و پیگیر بودن به این موضوع، یعنی در کارتان جدی هستید و می‌توانید و موفق و سربلند باشید.

معمولا در جواب به نوجوان‌هایی که می‌خواهند وارد این حوزه شوند چه توصیه‌ای می‌کنید؟
من فکر می‌کنم یک نوجوان علاقه‌مند به اجرا باید تمام برنامه‌ها را ببیند و با استفاده از خلاقیت بتواند که سبک‌ خودش را اختراع و نوآوری کند تا بتواند به‌عنوان یه پدیده شناخته شود. شما وقتی صاحب سبک باشید، با استقبال بیشتری از مخاطبان روبه‌رو می‌شوید.

تا به حال تصور کرده‌‌اید غیر از کار هنر، مسیر زندگی شما به کدام سمت می‌رفت؟
من همیشه به کار هنری فکر کرده‌ام و می‌توانم این نکته را بگویم که هیچ‌وقت فرصت تفکر به کار دیگری را نداشته‌ام و شاید در بعضی زمینه‌ها کارهای کوچکی را انجام داده باشم اما من با این کار رشد کرده‌ام و تمام وقت و دغدغه من برای این کار بوده.

معمولا پدر و مادر‌هایی که نوجوان آنها هنر و حوزه کار رسانه‌ای را انتخاب کرده‌اند، نگران آینده آنها هستند، چه پیشنهادی برای آنها دارید؟
نگرانی ندارد. بچه‌ها باید خودشان راه موفقیت‌شان را پیدا کنند واگرراه درستی را پیش بگیرند،حتما به درآمددرست وخوبی می‌رسند. فقط نکته‌ای که حائز اهمیت است درس خواندن و تلاش‌کردن و روبه پیشرفت حرکت کردن است که بچه‌ها باید روی این مسائل حتما تمرکز کنند. البته تمام جوانب یک مجری‌شدن را باید در نظر بگیرند و درباره آن حتما تفکر کنند. 


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها