نقش و جایگاه زنان در‌گفتمان انقلاب و رهبری

زن‌مسلمان ایرانی؛‌ الگوی سوم زن

رهنمود‌های رهبری نقشه راه نهضت بانوان

درسال۱۴۰۰و چند ماه پس از تصدی معاونت زنان در دولت شهید رئیسی، ایام میلاد حضرت زهرا(س) و روز زن را داشتیم؛مقام معظم رهبری طبق سنت هر ساله این زمان را به مداحان وعده کرده بودند. خیلی تلاش کردیم که برای ملاقات بانوان در این روز شرایط فراهم شود،ولی به دلیل سنت ۳۵ساله و فاصله زمانی کوتاه تا روز میلاد، امکان چنین امری میسر نشد.
کد خبر: ۱۴۸۷۱۵۸
نویسنده دکتر انسیه خزعلی‌ |عضو هیأت علمی دانشگاه
 
در نامه‌ای به مقام معظم رهبری، گلایه‌مندی زنان را از عدم توفیق دیدار ایشان در روزی که بحق روز زن نام‌گذاری شده، ابراز کردم و بلافاصله از بیت تماس گرفته شد و نظر ایشان در مورد بجا بودن گلایه و لزوم تدارک چنین دیداری در فرصت‌های آینده مطرح شد.
در همان سال ایشان در دیدار با مداحان به این امر اشاره کردند با این تعبیر که بانوان از ما گلایه می‌کنند که این روز را باید به بانوان اختصاص می‌دادیم، حق هم با آنهاست، منتها این جلسه، جلسه ریشه‌دار و سابقه‌داری است و نمی‌شود این جلسه را دست‌کم گرفت. باید یک روزی را هم برای دیدار خانم‌ها ان‌شاءا...معین کنیم.سال بعد چند ماه قبل از روز زن پیگیر وعده حضرت آقا از بیت معظم‌له شدیم و به لطف الهی ازسال۱۴۰۱این امر محقق شده وسه سال پیاپی در ایامی قبل ازروز زن شاهد دیدارهای بانوان با پدر و رهبر عزیزشان هستیم. دراولین این دیدارها که درسال۱۴۰۱انجام شد، ایشان تاکیدکردندکه سال گذشته خانم‌ها نامه‌ای نوشتند و اعتراض کردند که چرا روز زن را شما به مداح‌ها اختصاص دادید و فرمودند درست است، اشکال واردی است.همین حول و حوش ایام ولادت حضرت زهرا این دیدارها را برگزار می‌کنیم و در آینده هم این جلسات را ان‌شاءا... تشکیل می‌دهیم‌.بحمدا... این وعده در سال‌های متمادی محقق شد. شنیدن سخنان رهبری و نگاه موسع ایشان در ارتباط با مطالبات زنان وهمراهی و همدلی‌شان با مشکلات و درد‌دل‌های بانوان، همچنین ارائه رهنمودها و راهکارهای مرتبط در این دیدارها پشتوانه محکم نهضت بانوان، نقشه راه و چراغ فروزان برای مسیر پیش‌رو و استقامت ورزیدن بر طریق حقی است که گاه باعنوان الگوی سوم وگاه تحت نام زن ترازایران اسلامی مطرح می‌شود.در این سلسله‌گفتار بر‌آنیم که ابعاد گوناگون بخش‌هایی از بیانات ایشان را در مورد جایگاه زن وخانواده ورویکردهای جهان امروزمورد بررسی و تحلیل قرار دهیم. طبیعتا این نگاه‌ها را با قوانین و مقررات و آنچه که در دستگاه‌های سه‌گانه هم اکنون در جریان است، می‌آمیزیم تا میزان تحقق فرمایشات ایشان در رابطه با واقعیت‌های جامعه بیشتر تبیین شود و خلأها، کاستی‌ها و نقاط ضعف و قوت؛ چه در تقنین و چه در اجرا رخ نماید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها