جام جم آنلاین، مهدی سیفی باغی خانی پیش از ظهر امروز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران رسانه اظهار کرد: استان کردستان با دارا بودن ذخیره معدنی ۱.۱ میلیارد تنی، پنجمین استان معدنی کشور بوده و تاکنون ۱۸ گونه ماده معدنی در آن شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۹ فقره پروانه بهره برداری سنگ مرمر در کردستان صادر شده است، بیان کرد: از این تعداد ۶ فقره در شهرستان قروه، ۲ فقره در شهرستان دهگلان و یک فقره نیز در شهرستان بیجار است.
معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: سنگ مرمر شهرستان قروه دارای برند جهانی است و در سازمان جهانی مالکیت فکری موسوم به WIPO ثبت و در جمع محصولات استراتژیک صادراتی جهان قرار دارد.
سیفی باغی خانی با اشاره به نبود صنایع فرآوری مرمر در کردستان، گفت: در سال های اخیر فرآوری سنگ مرمر در خارج از کشور از جمله چین و ایتالیا صورت می گیرد که البته صنایع فرآوری روز دنیا در حال حاضر در کشورمان هم وجود دارد که به صورت عمده در اصفهان و تهران متمرکز است و در حال پیگیری این هستیم که فرآوری سنگ مرمر در داخل استان شکل بگیرد.
وی بیان کرد: در حوزه مصنوعات سنگی در قالب کارگاه های کوچک، در حال حاضر در شهرستان قروه جوانان ورود پیدا کرده اند و مصنوعات سنگی از مهمترین مزیت های استان به شمار می رود و از ضایعات و لاشه های مرمر محصولات تزیینی و کاربردی زیبا و محکمی ساخته می شود.
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر رجبیدوانی بهمناسبت سالروز مبعث رسول گرامی اسلام(ص) تشریح شد
در گفتوگو با رئیس سازمان دامپزشکی کشور آسیبشناسی شد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دبیرکل «باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکوی ایران» عنوان شد