به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا خدابنده دیروز در اتاق خبر ستاد انرژی استان اظهار کرد: سه شرکت در حوزه برق استان خراسان رضوی فعالیت دارند که شامل شرکت برق منطقهای خراسان، شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی و شرکت توزیع نیروی برق مشهد است.
وی بیان کرد: شرکت توزیع برق استان بیش از ۱.۵ میلیون مشترک دارد که خدمات آن در ۳۲ مدیریت برق شهرستانی ارائه میشود. ۴۰ درصد مصرف برق استان به بخش کشاورزی، ۲۰ درصد به صنعت و ۴۰ درصد به مصارف خانگی، عمومی و اداری اختصاص دارد. گستره خدمات ما ۱۰۷ هزار کیلومترمربع و طول شبکه توزیع نیز ۴۶ هزار کیلومتر است که طولانیترین شبکه در کشور محسوب میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با اشاره به جایگاه برتر استان در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر عنوان کرد: خراسان رضوی در توسعه نیروگاههای خورشیدی و بادی رتبه اول کشور را دارد. برنامههای متعددی در این حوزه تعریف شده که شامل چهار بخش اصلی است. در بخش خانگی، استان با ۱۰ مگاوات انرژی خورشیدی تولیدشده توسط مشترکین خانگی به شبکه، در کشور پیشرو است.
خدابنده خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی، تا خرداد ۱۴۰۴ برنامهریزی کردهایم ۳۰۰۰ چاه کشاورزی با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات به نیروگاههای خورشیدی متصل شوند. در حوزه صنعت نیز اقدامات مهمی در جریان است و برخی صنایع، نصب پنلهای خورشیدی را آغاز کردهاند. انتظار میرود از این بخش نیز ۳۰ مگاوات به شبکه تجدیدپذیر افزوده شود.
وی ادامه داد: براساس تکلیف دولت، ادارات باید ۲۰ درصد از مصرف انرژی خود را از طریق سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر تأمین کنند. این موضوع میتواند تا ظرفیت ۲۰ مگاوات به شبکه کمک کند. علاوه بر این، با جذب سرمایهگذاریهای جدید، امیدواریم ۱۰۰ مگاوات دیگر به شبکه تجدیدپذیر استان اضافه شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تلفات فنی شبکه در استان حدود ۴.۵ درصد است و تلفات غیر فنی نیز رقم قابل توجهی نیست. راندمان نیروگاههای کشور نیز در بهترین حالت بین ۴۵ تا ۵۰ درصد است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با بهرام کلهرنیا، دبیر هفدهمین جشنواره تجسمی فجر عنوان شد
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران درگفتوگو با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند
در گفتوگو با دکتر محمد حسنی، پژوهشگر و دانشیار پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش مطرح شد