به گزارش جام جم آنلاین از العالم، ابومحمد الجولانی، سرکرده هیئت تحریر الشام که کشور سوریه را کنترل می کند، از ورود به آنچه که او آن را درگیری با رژیم اشغالگر توصیف کرد، خودداری کرد.
بنابر این گزارش، رژیم اشغالگر اسرائیل در غیاب واکنش و بازدارندگی، به موازات ادامه تهاجم زمینی ارتش خود به جنوب این کشور به سمت پایتخت دمشق، سرعت تهاجم هوایی خود به خاک سوریه را افزایش داد.
طی چند ساعت، هواپیماهای اشغالگر دهها حمله هوایی انجام دادند و ۲۰ سایت واحد اطلاعات نیروی هوایی و انبارهای بزرگ موشکها از جمله موشکهای بالستیک، انبارهای مهمات، خمپارهها و سایر تجهیزات نظامی را در داخل کوهها هدف قرار دادند.
گفتنی است "این حملات همچنین انبارهای سلاح در منطقه "قلمون" در نزدیکی پایتخت دمشق، فرودگاه نظامی در "سویدا"، آزمایشگاههای تحقیقاتی و دفاعی در "مصیاف" در "درعا" واقع در جنوب سوریه و پایگاه موشکی در کوه "قاسیون" در دمشق را هدف قرار دادند".
حملات اسرائیل به خاک سوریه به ۴۴۶ حمله رسیده که ۱۳ استان سوریه را از زمان کنترل حیاط تحریر الشام تحت تأثیر قرار داده، و این در حالی است که به ادعای رسانههای اشغالگر ۱۸۰۰ بمب توسط تل آویو بر روی بیش از ۵۰۰ هدف در سوریه در مدت کمی شلیک شده، و حدود ۸۰ درصد از توان نظامی سوریه را نابود کرده است.
در پایان گزارش آمده است: با ادامه تهاجم زمینی، «یسرائیل کاتز»، وزیر جنگ اسرائیل به ارتش خود دستور داده تا در طول زمستان در منطقه حائل در بلندیهای استراتژیک جولان اشغالی «آماده ماندن» شوند.
در مقابل این همه تشدید تنشهای رژیم صهیونیستی، از الحاق سرزمینهای سوریه تا تخریب زیرساختهای نظامی این کشور، گروهک تحریر الشام که کنترل کشور را در دست دارد، از مقابله با این تشدید، فاصله گرفته است چراکه محمد الجولانی، رهبر این گروهک مسلح، معتقد است که وضعیت سوریه اجازه ورود به درگیری جدید را نمیدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «قابکوچک» با رسول نجفیان، بازیگر، نویسنده و مجری پیشکسوت تلویزیون مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان: