عمار پانزدهم همنشین ننه عصمت شد
انتشار فراخوان پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار

عمار پانزدهم همنشین ننه عصمت شد

میزبانی میهمان عزیز چند ساله عمار از اعضای دبیرخانه جشنواره

یک نفس با ما نشستی خانه بوی گل گرفت

فروغ منهی، همسر شهید حاج محمود و مادر شهیدان خالقی‌ پور میزبان چند نفر از اعضای دبیرخانه پانزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار بود.
فروغ منهی، همسر شهید حاج محمود و مادر شهیدان خالقی‌ پور میزبان چند نفر از اعضای دبیرخانه پانزدهمین دوره جشنواره فیلم عمار بود.
کد خبر: ۱۴۸۵۰۹۶

دیداری که بنا بر عادت چند ساله‌ی تیم جشنواره عمار و به جهت ادای احترام به مادر شهیدان خالقی‌پور انجام می‌گیرد.

کار برای خداست و خدا خودش کمک می‌کند
چند سالی می‌شود که اعضای تیم عمار قبل از آنکه جشنواره شروع شود عزم‌شان را جزم می‌کنند تا برای کسب اجازه و شنیدن نصیحت‌های ناب مادرانه، میهمان خانه شهیدان خالقی‌پور شوند صاحب خانه‌ای که همسر و سه فرزند دلبند خود را فدای حفظ و بقای آرمان امام روح الله کرده است.

خانم فروغ منهی به محض ورود میهمانان خود با آنان خوش‌آمدگویی می‌کند و می‌گوید: «بچه‌ها دیر کردید با خودم گفتم لابد دیگر نمی‌آیید.» صاحب خانه میهمانان چندین ساله خانه خود را می‌شناسد وحتی از غایبین این دیدار هم سراغی می‌گیرد. مادر گرم و صمیمانه از همه احوال‌پرسی می‌کند حتی با چهره‌هایی که برایش ناآشنا هستند.
 
مادر شهیدان خالقی‌پور از خاطرات سفر اخیر خود به لبنان صحبت می‌کند و از ایمان راسخ و روحیه مقاوم مردم لبنان تمجید می‌کند.

یکی از حاضرین جلسه در ادامه‌ی صحبت‌های مادر شهید، از رویکرد امسال جشنواره عمار می‌گوید و آن را در راستای روایت روحیه مقاوم ملت‌های جبهه مقاومت عنوان می‌کند و از ایشان برای درست پیمودن این مسیر طلب مشورت و راهنمایی می‌کند و مادر شهید در جواب او می‌گوید: «کار برای خداست و خدا خودش کمک می‌کند، هدف‌تان عالی است من به شما قول می‌دهم جشنواره عمار امسال از همه سال‌ها بهتر خواهد بود.»

مادر شهید ادامه‌می‌دهد: «آن‌هایی که بودند و جنگ را دیدند رفتند و جانشان را برای حفظ آیندگان فدا کردند، ولی شما جنگ را ندیدید، اما قدم در این راه گذاشتید و راه آنان را ادامه دادید و اسم و یاد آن‌ها را زنده نگه داشتید این را به شما مژده بدهم که کار شما خیلی بالاتر از کار آن‌ها است.»

امام فرمود خون بر شمشیر پیروز است

مادر شهیدان خالقی‌پور ضمن بیان این جمله که افتخار من این است طی هشت سال دفاع مقدس روزی نبوده است که سر سفره همه‌ی اعضای خانواده حضور داشته باشند، افتخار دیگر خود در زندگی اش را اینگونه عنوان می‌کند و می‌گوید: «بعد از شهادت بچه‌ها حاج محمود همسرم علاوه بر حضور در جبهه‌های هشت سال دفاع مقدس در نبرد لبنان هم حضور داشت و آنجا مجروح شد و بعد از آن سکته قلبی و مغزی کرد و من افتخارم این است که هشت سال نه به عنوان همسر یا پرستار بلکه به عنوان کنیز از ایشان مراقبت کرده‌ام.»

ایشان علاوه بر بیان سرگذشت و نحوه شهادت فرزندانشان خاطره‌ای از فرزند شهید بزرگشان تعریف می‌کند و ادامه می‌دهد: «بعد از انقلاب، ایران هیچ نداشت همه اموال آن را به تاراج برده بودند حتی نمی‌توانستیم سیم خاردار بگیریم. از داوود پرسیدم جنگ در منطقه چگونه است؟ داوود گفت مادر حضرت امام فرموده‌اند «خون بر شمشیر پیروز است» و ما این را به چشم می‌بینیم که بچه‌های ما از جان مایه می‌گذارند و جانشان را فدا می‌کنند در حالی که دشمن تا دندان مسلح است و همه دنیا از آن‌ها حمایت می‌کند.»
فروغ منهی همسر شهید حاج محمود و مادر سه شهید داوود، علی‌رضا و رسول خالقی‌پور است. داوود خالقی پور فرزند ارشد و هجده ساله خانواده در ۲۳ اسفند سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر و در جزیره مجنون به شهادت می‌رسد؛ و شهیدان رسول و علیرضا خالقی همزمان در عملیات مرصاد و در جاده بصره – خرمشهر به شهادت می‌رسند.

یک نفس با ما نشستی خانه بوی گل گرفت

از جمله افتخارات هرساله جشنواره مردمی عمار، میزبانی از خانواده شهدا طی چهارده دوره از زمان آغاز این جشنواره است. حضور پرمهر و برکتی که ناشی از ارادت و احترام خانواده‌های ارجمند شهدا نسبت به فیلم‌سازان و سینماگران جبهه انقلاب است.

اما هفت دوره است که ما شاهد حضور متفاوت خانواده شهیدان خالقی‌پور در جشنواره عمار هستیم. سال ۱۳۹۵ هفتمین دوره از جشنواره فیلم عمار بود که مادران شهیدان خالقی‌پور به فراخوان هدایای مردمی جشنواره عمار پیوست و از جایزه ویژه «چفیه شهیدان خالقی‌پور» رونمایی کرد.

این جایزه ویژه، چفیه شهید رسول خالقی‌پور است که از سال ۶۲ تا سال ۶۷ در تمامی عملیات‌ها بر گردن شهید بوده است؛ و از دوره هفتم جشنواره عمار توسط خانواده بزرگوار این شهید به عنوان جایزه ویژه و به رسم امانت به کارگردان‌هایی که در خط مقدم آن سال سینما و جبهه فرهنگی انقلاب هستند هدیه داده می‌شود.

لیاقت این چفیه برای افراد خوب انقلاب است

مادر شهیدان خالقی‌پور، نیت خود از اهدای این چفیه به جشنواره عمار را اینگونه بیان کرده است: «این چفیه‌ای که هدیه می‌دهم، برای فرزندم رسول است. هر موقعی که به جبهه و عملیات می‌رفت، این چفیه را می‌بست. بعد از شهادت او پیکرش ۴۰ روز در زمین مانده بود، وقتی چفیه او را به من دادند چفیه پر از خون بود. من آن را با اشک چشمانم شستم. لیاقت این چفیه برای افراد خوب انقلابی است.»

از دوره هفتم جشنواره عمار تا به اکنون هر سال این چفیه به نفر برگزیده اهدا شده است. «چفیه شهیدان خالقی‌پور» در دوره هفتم از جشنواره عمار به ابوالقاسم طالبی به عنوان کارگردان استکبارستیز ایران، در دوره هشتم به سید محمدعلی صدری‌نیا برای کارگردانی مستند قائم‌مقام، در دوره یازدهم به سید محمود رضوی به عنوان تهیه‌کننده تولیدات سینمایی انقلابی، در دوره دوازدهم به مسعود جعفری جوزانی، در دوره سیزدهم به جمال شورجه به عنوان جمال سینمای ایران و دوره چهاردهم به مازیار بیژنی به عنوان کاریکاتوریست مطرح جبهه انقلاب اهدا شده است. 

در پایان این دیدار و به وقت خداحافظی مادر شهیدان خالقی‌ پور میهمانان را با دعای خیر خود بدرقه می‌کند و می‌گوید: «ان‌شاءالله ظهور امام زمان (عج) را ببینید و در رکاب ایشان خدمت کنید. من شما را عین بچه‌های خودم می‌دانم و دوست دارم که با شهادت از دنیا بروید، چون شهادت بالاترین عمل خیر است. مسیرتان را گم نکنید، چون خیلی‌ها می‌خواهند شما را از راهی که می‌روید منحرف کنند.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
کری‌خوانی صبح‌گاهی

گفت‌وگوی جام‌جم با هاشم بیگ‌زاده و مجید یحیایی، مجریان برنامه «صبحانه ایرانی »شبکه دو

کری‌خوانی صبح‌گاهی

نیازمندی ها