عموم مردم معلولیت را برخی کاستیها در جهات مختلف میدانند. در این راستا بسیارند که با این مشکلات جسمی و حرکتی به مبارزه برخواسته اند. طبق آمارها بالغ بر ۵۰۰ میلیون معلول در دنیا وجود دارد. هر چند فرد معلول سعی بر آن دارد تا مشکلات خود را با تلاش و همت بالا مرتفع نماید. البته بسیارند افرادی که معلولیت را به سخره گرفته و اطلاعی از معلولان برجسته و تلاشگر نداشته و ندارند.
معلولانی که معلولیت برای آنها نردبانی شده جهت به زیر کشیدن ناامیدی و بی انگیزگی و افکار منفی را از خویش دور مینمایند. در این بین بوده اند افراد و اشخاص معلول حرکتی- جسمانی و ذهنی که حتی قدرت تکلم را نیز نداشته لیکن در مسیر زندگی کوتاه خود منشا اثر و آثار بسیاری شده اند.
از جمله افرادی که میتوان به نیکی از آنان یاد نمود دانشمند معروف هاپکیتز بود که تا قبل از فوت خود ثابت نمود معلولیت کاستی نمیباشد. در کشور ما ایران قوانینی وجود دارد که طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی به تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ دستگاههای اجرائی را موظف به جذب و بکار گیری نیرو به میزان ۳ درصد نموده است.
مع الوصف قاطبه مردم انتظار دارند جهت تسهیل در آمد و شد و آموزش و سهولت در امور زندگانی این عزیزان متولیان امر و تصمیم سازان از همان دوران طفولیت و دوران کودکی با بکارگیری ابزارهای کمک آموزشی و توان بخشی و تجهیزات مرتبط امکانات لازم را برای ارتقاء و بالا بردن اعتماد به نفس این بخش از اجتماع مهیا و فراهم نمایند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود