در قرآنمجید بخش مؤمنان قوم یهود ارجمند هستند و خداوند وعده بهشت به آنان داده است. آنان اقلیتیاند که تورات را تحریف نکرده و همه تورات را تبعیت کردهاند و بر رسالت پیامبر خاتم باور دارند، ظلم نمیکنند، قتل نفس نمیکنند و بر پیمان با خدا استوارند و کبر نمیورزند.
در کنار اینان یهودیت سامری و یهودیان پیمانشکن و مشرک و کافر قرار دارند که خودنوشتههای منحرفشان را به خدا نسبت میدهند و ظلم میکنند و وحی را پنهان میدارند و از فضلی که خدا به آنان داده برای فساد در ارض سود میجویند و در جهان تا ظهور حضرتمهدی(عج) آتش فتنه و خونریزی و فساد و بتپرستی و کفر و تجاوز و غصب و استثمار بهپا میکنند.
ضرورت نهاد تحقیقات علمی در جمهوری اسلامی، درباره رابطه یهودیت سامری و فراماسونری و صهیونیسم برای ما بنا به هشدار قرآنحکیم امری حیاتی و امروزی است. چون آنان با قدرت جهانی صهیونیسم همین امروز در پی نابودی اسلام و فسادانگیزی در مسلمانان هستند.
جای یک تحقیق وسیع خالی است
موضوعاتی وجود دارد که از سوی محققان نقش یهودیت سامری در جهان تا امروز و جریانهای مرتبط با آن (چون فراماسونری و صهیونیسم و بهائیت و...) باید حتما تحت پژوهش علمی با نگاه قرآنی درآید. البته در جهان آثار متعددی درباره صهیونیسم و قوم یهود نگاشتهاند اما یک دایرهالمعارف اسلامی و معتبر و مستند به اسناد علمی و متقن جایش همچنان خالی است و چنین اثری از مهمترین موضوعات جهان کنونی برای عالمان جدی و کسانی است که علاقهمند به استقلال و حفظ اصالت دینی و ملی و عدم بردگی قدرت جهانی هستند. کار وسیع از سوی دانشمندان و متخصصان علوم اجتماعی و سیاسی و خصوصا دینی، و رجوع به منابع موجود در کتابخانههای خطی و قدیمی جهان و کتابخانههای مشهور روسیه و آمریکا و فرانسه و ترکیه و آلمان و هلند و در اسناد کلیساهای قدیمی ایتالیا و انگلیس، آلمان و فرانسه، شرط کار سترگی است که با جمعی از فقهای حوزه، اساتید و دانشمندان دانشگاه و نهادی با تشکیلات منظم و قوی میتواند پیش رود و رازهای بزرگ زندگی بشر در کرهارض و تغییرات استکباری و فرعونی آن و تداومش تا امروز را فاش سازد و نقش قدرت شیطانی را به آگاهی میلیاردها انسان برساند. این شناخت درست آنان از تحولات مخفینگاهداشته، مقدمه آگاهی و فروپاشی ظلم جهانی تواند بود. یک مجموعه دقیق و معتبر که وحدت فکری و روابط پنهانی رخدادها و نیروهای تاثیرگذار را منظما روشن سازد، میتواند برای اولینبار در جهان جریان خداپرست و حقدوست و عاقل و ضداستکبار را به تاثیرگذاری فعال متشکل و با هویتی بینالمللی موفق سازد و آنان را از کار پراکنده و منفعل بیرونآورد و در برابر انواع فعالیتهای مخفی دشمنان آزمند بشریت طی قرون متمادی علیه دین الهی، فعالیت سازمانیافته روشنگری را محقق سازد. مسلما ستم معرفتی و ظلمات شرک و بتپرستی بهجای خداپرستی تنها به مشرکان یهود اختصاص ندارد. در اسلام هم منافقان مشرکانند. و پیش از حضرت موسی از زمان حضرت آدم، قابیلیان تا قوم عاصی حضرت نوح تا مردم نمرودی و جاهل عهد حضرتابراهیم و عاد و ثمود و ... همین ویژگیهای عصیان را داشتند. اما حقیقت آن است که شرک پایدار و موجود و دارای هوش سیاه و تاثیرگذاری گویی در یهودیت سامری به اوج رسید و تا ظهور موعود جهانی همچنان امامت همه مشرکان و جسارت در ظلم بیکران بهوسیله این کفار ظالم و خونریز نمایندگی میشود. صهیونیسم امروزی نمود همین حقیقت است.
درباره چه باید تحقیق کرد؟
در شناخت این ظلم، ازجمله موضوعات و مطالبی که فراتر از بحث پراکنده و اسناد خام، باید پیرامونش کار علمی از سوی دانشمندان اسلام پیشرود، تحقیق درباره:
۱. رابطه یهودیت سامری است پس از رحلت حضرت موسی علیهالسلام با اقوام غیریهود بینالنهرین و وسیعتر در جهان و کشاکشها و نفوذ و تاثیر رهبری این یهودیت بر آنهاست. کنعان و فلسطین، ایران، مصر، آشور و بابل (عراق کنونی)، یونان و روم و رومشرقی، قلمرو تاریخی سوریه و شامات و لبنان، یمن و حجاز حوزه نخست تحقیق و قلمرو سرزمینهای اروپایی شرق و غرب اروپا قلمرو دیگر و باز آفریقا و طی 300 سال اخیر آمریکا و آمریکایلاتین و کانادا منطقههای متمایز دیگر هستند که میتوان اشکال گوناگون اهداف یهودیت سامری را در این قلمروها از گذشته تا امروز واکاوی نمود و حوزه مهم تحقیق شمرده میشوند.
۲. ضرورت تحقیق وسیع دیگر درباره موضوع نفوذ یهودیت سامری است در مسیحیت پس از حضرتعیسی علیهالسلام و نوع ارتباطات پنهانیشان با مسیحیت مرتبط با حکومت روم و تحریفگر سخن حضرتعیسی سلاما... .
۳. و درباره نقش یهودیت سامری است در اشرافیت و خشونت و خرافهپرستی کلیسای قرون وسطی
۴. و نقش آنان است در رویدادهای مهم تاریخ اسلام، و توطئه علیه حضرت رسولا... صلواتا...علیه و پیمانشکنی و عترت و وحیستیزی دروندینی، پس از پیامبر برحق و راهنمایی منافقان داخلی اسلام چون بنیامیه و بنیعباس در جنگ با خاندان وحی و سپس خودرأیی ترکان و در حمله مغولان و نیز نقششان در جنگهای صلیبی و ... .
۵. پژوهش در عصر ظهور علنی کفر در جهان و وحیزدایی و دینزدایی از رنسانس تا انقلاب کبیر فرانسه و در فلسفه و ادبیات و هنر و فلسفه سیاسی عصر جدید از عصر پسانوزایی تا دوران روشنگری و بررسی تحقیقی متون اصلی فلسفه و علم از دوران بیکن و دکارت تا کانت و نقش فیلسوفان یهود در نیستانگاری جدید. یا الهیات اومانیستی و علمزدگی آن الهیات و تفسیر تحریفگر دستامدهای علومتجربی علیه الهیات اصیل. علمی که نشان قدرت و علم مطلق الهی بود در تفسیر یهودیت سامری و سرپرستی صلبیون تحت نفوذ یهودیت بهطور مضحکی علیه خدا به کار گرفته شد و از دانش نیوتن تا داروین و انیشتین و هایزنبرگ و دیگر دانشمندان یهود، دیگران تفاسیری کافرانه ارائه دادند و از دانش فیزیکدانان خداناباور مثل هاوکینگ خودشان بدون پرده علم را جانشین خدا اعلام کردند.
۶. تحقیق در فرآیند الحادگرایی پیشروان و پیشرانان فلسفه و تفکر غرب بعد از کانت، یعنی نیهیلیسم شوپنهاور و نیچه و تفکر الحادی مارکس و فروید تا سارتر و دریدا ... از منظر تاثیر نگرش سامری در آنان قابلیت بررسی دارد. تحقیق درباره دینزدایی و جستوجوی همین رخداد در هنر مدرن از کلاسیسیم تا سوررئالیسم و اکسپرسیونیسم و ...، باز تاثیرات تفکر یهودی سامریوش را فاش میکند.
۷. و بالاخره تحقیق در تاثیر پساقبالههای یهود در نیستانگاری پیشرفته و هجوآلود دوران پسامدرنیسم در هنر و فلسفه و انواع هنر بیبنیان و بیاعتبار و گرایش دینستیزانه و یا تقدسزدایانه هنر مینیمال و مفهومی یا تفکر ساختارزدای دریدا و یا افکار هابر ماس و ... از منظر شالودههای یهودی این فیلسوفان و هنرمندان ضروری است.
موضوعاتی چون ریشه رابطه یهودیت سامری و فراماسونری، پروتستانتیسم و یهودیت سامری، مدرنیته همچون جهانیسازی بنیاسرائیلی اقتصاد جهانی، عصر تکنولوژی بهمثابه انسانزدایی بنیاسرائیلی و رباتیککردن میلیاردها انسان و خلأ تعقل و یکیکردن و بردهکردن جهان به سود رهبری بنیسامری و به سود دینزدایی و بتگردانی تکنولوژی و ... همه از موضوعات ضروری شناخت جهان استکبار در عصر غیبت برای تفکر در راهحلهای بندگی خدای یگانه و علیه خداوارگی کفر و فرعونیت عصر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد