به گزارش جام جم آنلاین، رمضان پروانه در حاشیه تخریب یکی از مدارس سنگی شهرستان کلات با بیان اینکه بر اساس دستور رئیس جمهور حذف مدارس سنگی فرسوده و کانکسی کشور باید در حداقل زمان ممکن جمعآوری شود، افزود: مدلی توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور طراحی شده است که در آن همکاری چند جانبهای توسط دولت، گروههای جهادی و نهادهای اجرایی و مردم را خواهیم داشت تا در راستای محرومیتزدایی تمامی مدارس سنگی کشور برچیده شوند.
وی با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح کلات به عنوان شهرستان پایلوت در کشور انتخاب شده است، اظهار کرد: تخریب و تسطیح فضای قدیمی آموزشگاه روستای صالحآباد در دو روز گذشته آغاز شده و هماکنون گروههای جهادی در این مکان در حال فعالیت و ساخت آموزشگاه جدید هستند که حداکثر طی دو ماه آینده تحویل و به بهرهبرداری میرسد.
مدیر آموزش و پرورش کلات با بیان اینکه طی ۲ روز مدرسه تخریب، تسطیح و آرماتور آن اجرا شده است، بیان کرد: یک شنبه نیز بتنریزی پروژه اجرا و در ادامه اسکلت پروژه با مصالح جدید آغاز میشود.
وی سرعت عمل و مشارکت مردم را از خصوصیات این پروژه دانست و خاطرنشان کرد: همه مردم روستا به نوعی در اجرای این پروژه مشارکت دارند به طوری که روزانه ۲۰ تا ۳۰ نفر مشغول فعالیت هستند.
پروانه با اشاره به اینکه این مدرسه در روستای صالحآباد و برای ۳۵ تا ۳۶ دانشآموز احداث میشود، افزود: علیرغم اینکه طی دو تا سه سال گذشته تعداد بسیاری مدرسه در شهرستان احداث شده اما هنوز ۳۱ مدرسه سنگی کانکسی فرسوده در شهرستان داریم.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامهریزی صورت گرفته این مدارس به مرور جمعآوری خواهند شد، گفت: مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی دو مدرسه شش کلاسه را قول تخریب دادند که بلافاصله تخلیه و تخریب شدند.
مدیر آموزش و پرورش کلات با اشاره به اینکه از طریق وزارت آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی پیگیر احداث پروژههای دیگر هستیم، افزود: آنچه تاکنون قطعی و ابلاغ شده همین سه پروژه هستند.
وی با تقدیر از مردم کلات برای مشارکت در احداث پروژههای آموزشی شهرستان گفت: تنها مشکل ما در اجرای پروژهها فقط وضعیت آب و هوایی است که اگر در شش ماهه اول سال پروژهها اجرا شوند سرعت عمل بیشتر خواهد بود.
پروانه با بیان اینکه پروژه صالحآباد با اعتبار ۲.۵ میلیارد احداث میشود که یک میلیارد تومان آن از سوی خیرین تأمین خواهد شد، افزود: برای دو پروژه دیگر حداقل هرکدام ۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با اشاره به اینکه دو مدرسه دیگر ۶ کلاسه و برای ۱۲۰ دانشآموز احداث میشود، بیان کرد: این طرح اگر به عنوان یک الگوی موفق در شهرستان کلات اجرا شود، در سراسر کشور نیز به همین سبک عمل میشود.
پروانه خاطرنشان کرد: امیدوارم در آیندهی نزدیک تمامی مدارس سنگی شهرستان برچیده و دانشآموزان عزیز در کلاسهای درس جدید و استاندارد مشغول به تحصیل شوند.
وی گفت: با پیگیریهای صورت گرفته دو فضای جدید شش کلاسه الزهرا (س) در شهر زاوین و شهید بهشتی در روستای قلیچ آباد در دستور کار قرار گرفته و روند تخریب مدارس سنگی و فرسوده آن شده است
مدیر آموزش و پرورش کلات ضمن تأکید بر شعار «مدرسهسازی تا رفع محرومیت» گفت: پیگیریها برای ساخت چند مدرسه دیگر نیز در حال انجام بوده و به زودی خبرهای خوشی در این خصوص پس از قطعی شدن به اطلاع عموم مردم شریف، فرهنگیان محترم و دانشآموزان عزیز خواهد رسید.
مدیرکل توسعه مشارکتهای مردمی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در سفر یک روزه به شهرستان مرزی کلات، با همراهی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی، فرماندار کلات و جمعی از مسئولین از برخی از مدارس قدیمی و سنگی کلات بازدید کردند.
هماکنون ۷ هزار و ۶۷۰ دانشآموز در ۱۴۵ واحد آموزشی شهرستان مشغول به تحصیل هستند. ۴ هزار و ۳۸۹ دانشآموز دختر و پسر در ۹۳ آموزشگاه ابتدایی، هزار و ۸۵۹ دانشآموز در ۳۱ مدرسه مقطع متوسطه اول، ۴۹۶ هنرجو در ۹ هنرستان فنی و حرفهای و کاردانش و ۸۷۱ دانشآموز در ۹ مدرسه مقطع متوسطه دوم نظری تحصیل میکنند. در مجموع ۳ هزار و ۹۶۹ نفر از دانشآموزان پسر و ۳ هزار و ۷۰۱ نفر دیگر نیز دختر هستند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه