به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، اسکندر مؤمنی در آیین تکریم و معارفه استاندار چهارمحال و بختیاری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافعان حرم، جبهه مقاومت و به ویژه 2500 شهید استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: بسیار خوشحالم که امروز به زیارت مردم این استان نائل شدم؛ چهارمحال و بختیاری سمبل و نماد حماسه و مقاومت است؛ دلاورمردیهای مردمان این دیار برای حفظ ایران اسلامی هیچگاه فراموششدنی نیست؛ از مقاومتها، رشادتها و جانفشانیهای مردمان این استان کم نشنیدهایم؛ نمونه آن مادر شهیدان حجازی که واقعا استقامت و ایثار این خانواده و شهدا ستودنی است و امنیت و آرامش امروز کشورمان را مدیون شهدا هستیم.
وی با بیان اینکه مردمان این استان در قلب تحولات ایران حضور داشته و سهم خود را به خوبی برای ایران اسلامی ادا کردهاند، افزود: چهارمحال و بختیاری ظرفیت های فراوانی دارد و تاکنون اقدامات بسیاری در این استان صورت گرفته و گزارش های ارائه شده موید این تحولات است اما کارهای برزمین مانده نیز کم نیست و توسعه این استان با جگاه و شان مردم هنوز فاصله داریم؛ این استان در حوزه گردشگری، کشاورزی، صنعت، دامداری و .. ظرفیت های فراوانی دارد، لذا باید بستر توسعه را در این فراهم کنیم.
وزیر کشور در ادامه با اشاره به شعار دولت چهاردهم و آقای پزشکیان افزود: در جلسه امروز شاهد یک وفاق ملی هستیم؛ رئیس جمهور در دوران انتخابات دیدگاهها و شعارهایی را مطرح کرد که از مهمترین آنها وفاق و همبستگی ملی بود و معتقد بود ایران متعلق به همه ایرانیان با هر نوع مذهب و قومیت است و پیشرفت و توسعه بدون استفاده از همه ظرفیتها، دیدگاهها، اقوام و مذاهب قابل تحقق نیست، افزود: در وزارت کشور ما عهد بستهایم به این رویکرد کمک کنیم، چرا که معتقدیم پاسداری از رأی مردم تنها در صندوقها خلاصه نمیشود، البته این موضوع مهمی است که همان رأی که مردم میدهند از صندوق بیرون بیاید که خوشبختانه از اول انقلاب تاکنون همینگونه بوده است؛ اما پس از آن نیز باید تلاش کنیم همان شعارها و رویکردهایی را که مردم به آن اعتماد کرده و رأی دادند، دنبال کنیم و از نگاه های شخصی فاصله بگیریم.
وزیر کشور گفت: بر همین اساس برای انتخاب استانداران شاخصهایی را تعیین کردیم و کارگروهی متشکل از معتمدین و مجربین ایجاد شد تا شاخصها را با افراد تطبیق دهند. ملاک اصلی ما در این شاخصها، شایستگی و کارآمدی بود و تأکید شد هرکس از هر قومیت، مذهب و نگاه سیاسی بر اساس این شاخصها انتخاب شود، باید در فهرست بیاید. این میثاق ما با همکارانمان در وزارت کشور بود و خوشبختانه بر همین میثاق ماندیم. در انتخاب استانداران به هیچ وجه دخالتی نبود و همه پیشنهادها در نهایت احترام بررسی میشد. سه استاندار سیستان و بلوچستان، کردستان و خوزستان براساس شایستگی انتخاب شدند و در خصوص سایر استانداران هم به همین شکل است.
مومنی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخاب استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: معتقدیم این استان باید پیشرفت و توسعه پیدا کند و حق و شأن مردم استان بیشتر از این است و انشاءالله کل کابینه و استاندار جدید استان تلاش میکنیم که کارهای گذشته ادامه پیدا کند و برنامههای متنوعی انشاءالله برای شرایط اقتصادی بهتر مردم پیشبینی شده که اجرا خواهد شد.
وی اضافه کرد: طبیعی بود برای انتخاب استاندار این دیار دقت بیشتری صورت بگیرد که در بین گزینههای زیادی که مطرح شد با بررسیها و مشاورهها به جعفر مردانیگرمدره رسیدیم؛ فرزندی از دیار چهارمحال و بختیاری؛ استاندار جدید دارای تحصیلات متناسب و تجربیات بسیار خوبی بود و از بین گزینههای فراوان به جعفر مردانی گرمدره رسیدیم و دنبال آزمون و خطا نبودیم؛ ایشان در مسئولیت های قبلی کارنامه قابل قبولی داشت و در این استان خدمت کرده مسئولیت داشتند بنابراین تجربه لازم برای اداره استان را دارد.
مومنی با بیان اینکه لازم بود مسئولی برای این استان انتخاب شود که ضمن احراز شرایط، توسعهمحور باشد، ادامه داد: بنابراین بر اساس شاخصهای تعیین شده استاندار جدید به هیئت دولت معرفی و برنامههای خود را با تسلط کامل در دولت ارائه داد؛ تشریح خوبی از چالشهای ایلام داشتند و تسلط خوبی به استان داشتند و برنامههای تحولی خود را ارائه کردند که مورد استقبال بسیار خوبی قرار گرفت و با اجماع رأی کابینه به عنوان استاندار انتخاب شد و رئیس جمهور نیز به همه اعضای دولت تاکید کردند که ایلام را توسعه هر چه بیشتر کمک کنید.
وزیر کشور با آرزوی توفیق برای استاندار جدید تأکید کرد: انشاءالله با همدلی، وفاق و همبستگی که در این استان وجود دارد و همراهی بخشهای خصوصی و دولتی، نمایندگان و فعالان اقتصادی با استفاده از ظرفیتهای موجود، استان چهارمحال و بختیاری به جایگاه شایسته خود خواهد رسید؛ استاندار چهارمحال و بختیاری فرزند این استان و از جنس همین مردم است و بدون سفارش به مسند استانداری رسید؛ ایشان از کارشناسی شروع کردند و تا به امروز که به مسند استانداری رسیدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره پروژه های فراوان نیمه تمام در کشور خاطرنشان کرد: استانداران با شناسایی و اولویتبندی مشکلات استانها، به پروژههای مهم بپردازند و منابع صرف طرح های غیرضروری نشود؛ دولت با سختی منابع اعتباری تامین میکند، لذا روا نیست که اعتبارات در جاهایی که اصلا اولویت ندارد اختصاص یابد؛ در غیر این صورت به هدف نهایی نخواهیم رسید.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه استانداران باید تقسیم کار اولویت های شناسایی شده در جهت رفع آنها گام بردارند، گفت: در برنامه ارزیابی استانداران، براساس شاخصهای تعیین شده کارنامه استانداران صادر می شود و از استانداران می خواهم همین برنامه را در استان پیاده کنند و برای هر دستگاه اجرایی کارنامه صادر کند تا بتوانیم به اهداف تعیین شده برسیم.