با توجه به پیشبینیهای اداره کل هواشناسی استان تهران، همچنین پیرو هشدار هواشناسی سطح زرد این استان در پارهای نقاط رگبار و رعد و برق، در ارتفاعات گاهی بارش باران و برف و در نیمه جنوبی و مناطق غربی استان گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک مورد انتظار است. از فردا یکشنبه تا روز سهشنبه افزایش نسبی دما و روز چهارشنبه کاهش محسوس دما در سطح استان پیشبینی میشود.
برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشههای پیشیابی اداره کل هواشناسی استان، وضعیت جوی استان تهران در پنج روز آینده تغییراتی نسبت به هفته جاری نخواهد داشت و آسمان صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد و بارش باران به ویژه در روز چهارشنبه پیشبینی شده است.
براساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، در مناطق پرتردد شهری به دنبال پیرو هشدار آلودگی هوا سطح زرد در برخی ساعات به ویژه از روز یکشنبه تا بعدازظهر دوشنبه همراه با غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود.
همچنین براساس پیشبینیهای این اداره کل، همچنین از امروز تا دوشنبه افزایش نسبی دما و روز چهارشنبه کاهش محسوس دما در سطح استان پیشبینی میشود.
هوای تهران تا پنجشنبه چهار درجه سردتر میشود
اداره کل هواشناسی استان تهران پیشبینی کرده که روز یکشنبه بیستم آبان در این کلانشهر آسمان صاف در برخی ساعات با غبار محلی همراه است که این روند در نهایت روز دوشنبه افزایش ابر و گاهی بارش پراکنده باران و وزش باد و در روز پنجشنبه ۲۴ آبان بارش پراکنده باران و وزش باد قابل پیشبینی است.
طبق پیشبینیهای این اداره کل، همچنین از امروز یکشنبه بیستم تا پنجشنبه هفته آینده، دمای هوای شهر تهران تغییرات محسوسی خواهد داشت به طوری که از ۱۹ به ۱۵ درجه در روز پنجشنبه خواهد رسید به این ترتیب دمای هوای تهران چهار درجه کاهش خواهد یافت.
همچنین کمینه دمای این کلانشهر در این بازه زمانی از روز یکشنبه ۱۱ درجه سانتیگراد بوده و در نهایت در روز پنجشنبه نیز به هشت درجه سانتیگراد میرسد.
طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت هوای ۲۴ ساعت گذشته این استان به این شیوه بوده که گرمترین نقاط با بیشینه ۲۱ درجه سانتیگراد به ایستگاه ورامین اختصاص دارد و توچال نیز با ۲ درجه سانتیگراد به عنوان سردترین نقطه این استان بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت