به گزارش جام جم آنلاین البرز،شمس رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان البرز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه جبهه استکباری برای تضعیف فرهنگ دینی و اسلامی در طول تاریخ دست از هیچ جنایتی برنداشته است، اعلام کرد: به همین دلیل روز ۱۳ آبان ماه به نماد استکبار ستیزی در جهان تبدیل شده است.
شمس ادامه داد: طی ۴۶ سال از عمر انقلاب اسلامی شاهد این تقابل هستیم؛ سه رخداد تاریخی شامل تبعید امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، حادثه شهادت دانش آموزان در دانشگاه تهران در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸ سبب شد تا مجلس شورای اسلامی ایران روز را به نام روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری کند.
وی گفت: ملت ایران سال هاست که این روز را تکریم میکند و به عنوان نماد مبارزه با استکبار جهانی هر سال با شکوهتر از سال قبل آن را برگزار میکند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی البرز خاطرنشان کرد: ملت ایران سال هاست که پرچم مبارزه با استکبار را بالا برده است؛ امام راحل آمریکا را شیطان بزرگ توصیف کرد که این شعار و کلام امام جهانی شده است.
وی گفت: ملت قهرمان ایران امروز پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی در دنیا است و در مقابل بیگانگان ایستادگی میکند؛ اگر بخواهیم با فرهنگ استکبار مبارزه کنیم باید در مقابل دامهای دروغین آن مبارزه کرد و گرفتار شبکههای مخوف امپراتوری رسانههای دشمن نشویم.
رئیس ستاد برگزاری مراسم یوم الله ۱۳ آبان در استان البرز، گفت: امسال رویکرد راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان استان البرز با توجه به حمایت از جریان مقاومت و محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی متفاوت از سالهای گذشته است.
وی افزود: مراسم روز ۱۳ آبان در کرج ساعت ۹:۳۰ از میدان توحید این کلانشهر با حضور تمام اقشار از جمله دانش آموزان، آغاز و در ادامه به مصلی امام خمینی (ره) کرج ختم میشود.
شمس گفت: در طول راهپیمایی ۳۵ غرفه برای عرضه محصولات فرهنگی با محتواهای مختلف فرهنگی و ضد استکباری و پذیرایی از راهپیمایان پیش بینی شده است.
وی تاکید کرد: تعدادی از این غرفهها ویژه نوجوانان و جوانان است که برنامههایی در آنها اجرا خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت