متعاقب وقوع این دو پدیده، رژیم اشغالگر قدس با استفاده از ابزارهای رسانهای و تبلیغاتی خود در آمریکا، اروپا ودیگر نقاط جهان، «جنگ روانی با ایرانیان» را با استناد به تکنیک نخ نمای «دستکاری واقعیات» و «خلق القائات کاذب» کلید زد.
صهیونیستها در صددکوچک نمایی عملیات وعده صادق ۲ و بزرگنمایی عملیات خود در ایران بر آمدند تا بلکه بتوانند نه در صحنه نبرد میدانی، بلکه در صحنه نبرد انتزاعی و ذهنی برتری خود را تحقق بخشند!
اما روایتگری معکوس صهیونیستها نسبت به هر دو موضوع، حتی از سوی افکار عمومی اراضی اشغالی و برخی نظامیان و سیاستمداران این رژیم نیز مورد قبول قرار نگرفت. صورت مسئله در عملیات وعده صادق ۲ مشخص بوده است: ضعف میدانی رژیم اشغالگر قدس در برابر جمهوری اسلامی ایران موضوعی نبود که بتوان با مانور تبلیغاتی آن را خنثی کرد! جایی که گنبدآهنین صهیونیستها موفق به مهار و رهگیری اکثر موشکهای شلیک شده از سوی کشورمان نشد. بنابراین، عمق استراتژیک اراضی اشغالی در دسترس جمهوری اسلامی ایران و حتی دیگر اضلاع جبهه مقاومت مانند حزب الله لبنان است.
دسترسی به عمق استراتژیک اراضی اشغالی، به این معناست که کشور عزیزمان در سایه توان و مهارت مثال زدنی نظامی و اطلاعاتی خود، قادراست در «هر زمان» به «هرمکان» درحریم دشمن دسترسی داشته باشد. تلاش صهیونیستها برای سانسور این پیام و گزاره آشکار راه به جایی نبرده و این واقعیت، در ذهن و ضمیر مخاطبان بین المللی جنگ غزه و حتی ساکنان وحشتزده اراضی اشغالی تثبیت شده است.
در خصوص عملیات اخیر صهیونیستها در ایران نیز همین قاعده صادق است. قدرت مثال زدنی پدافندی نیروهای مسلح کشورمان در مواجهه با عملیات دشمن، به وضوح نشان داد که ارتش و سپاه جمهوری اسلامی ایران در هر دو حوزه آفندی و پدافندی به بلوغ کامل و تسلط مثال زدنی بر صحنه منازعه با دشمن رسیده اند.
اگرچه عملیات صهیونیستها به طور طبیعی، خساراتی (هر جند اندک) به برخی تاسیسات نظامی کشور وارد ساخته، اما تحلیلگران ارشد مسائل نظامی-راهبردی در تل آویو و واشنگتن متفق القول هستند که هزینههای تل آویو دراین رفت و برگشت، به مراتب بیشتر از هزینههایی بوده که تهران پرداخت کرده است. اکنون صهیونیستها یک قاعده مهم را درک کرده اند:اینکه قطعا شکست در میدان را نمیتوان با بزرگنمایی در رسانهها با روایتگری معکوس از واقعیتی که همگان آن را درک کرده اند، تبدیل به پیروزی کرد!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت