مدیر مسئول سایت الف ادامه داد: اطلاع رسانی در خصوص حوادث و رویدادهای مهم ویژگیهای خاص خود را دارد و البته شرایط زمانی و مکانی هم در آن موثر است.
وی با بیان اینکه جنگ و رویارویی دوجانبه یا چندجانبه ابعاد و حوزههای مختلفی را در برمی گیرد خاطرنشان کرد: بخشی از این مواجه نظامی است که نیروهای دو طرف با هم درگیر میشوند، اما جنبه دیگر یک نبرد سنگین نظامی، روانی و تبلیغی است و از اهمیت خاصی برخوردار است.
مقدم با اشاره به سیاستهای روانی و تبلیغاتی که دو طرف درگیری در رویارویی نظامی در پیش میگیرد تاکید کرد: رجزخوانی از جمله پدیدههایی بود که چه در گذشته و چه در شرایط فعلی به طور معمول از سوی طرفهای درگیری صورت میگیرد و این شیوه را هم باید در شمول جنگهای روانی برای تخریب روحیه مردم یا سربازان بدانیم. پخش اعلامیهها در پشت جبهه طرف مقابل از سوی مهاجمان هم یکی دیگر از شیوههایی بود که در جریان جنگها شاهد بودیم و در تاریخ هم نمونههای فراوانی از آن سراغ داریم که با هدف تزریق التهاب و ترس در جامعه انجام میشد تا مردم را به تسلیم و سازش و عدم مقاومت در برابر هجوم نظامی دعوت کنند.
این کارشناس رسانه جنگ روانی را مکمل جنگ سخت عنوان کرد و گفت: اینکه هر کدام از طرفهای درگیر در سیاستهای رسانهای خود برای حفظ روحیه مردم در پشت جبههها تلاش میکنند تا حدممکن از انتشار اخبار درباره میزان تلفات خودداری کنند رویکردی است که به طور معمول حداقل به صورت مقطعی از سوی سیاستگذاران رسانهای و سیاسی در دستور کار قرار میگیرد و البته از قواعد و ضوابط خاصی هم پیروی میکند و اینگونه نیست که بتوان نسبت به انتشار آزاد اخبار اعمال سانسور کرد.
مقدم رویکرد رژیم صهیونیستی را در خصوص سرپوش گذاشتن نسبت به تلفات و هزینههایی که در طول یکسال گذشته و بعد از عملیات طوفان الاقصی متحمل شده مصداق بارز سانسور دانست و تصریح کرد: آنچه که امروز در خصوص این نوع رفتار مقامات اسرائیلی میبینیم یک نوعی از پنهانکاری یا کوچک کردن اتفاقی است که به صورت طبیعی و واقعی رخ داده و با این هدف صورت میگیرد که ذهنیت افکار عمومی در داخل و خارج از سرزمینهای اشغالی نسبت به ضربات و صدماتی که به لحاظ انسانی بر رژیم صهیونیستی وارد شده منحرف شود.
وی با مقایسه عملکرد رسانهای جمهوری اسلامی با رویکردهای تبلیغاتی و روانی رژیم صهیونیستی تصریح کرد: روشهای رسانهای ما مبتنی بر آشکارسازی است و این شیوه مبتنی بر روایت شفاف از اتفاقات و رخدادهایی است که در صحنه سیاسی رخ میدهد. اگر تصاویر واضحی از میزان جنایات رژیم صهیونیستی در صدا و سیما یا رسانههای داخل کشور انتشار مییابد برای آن است که افکار عمومی دنیا کاملا با وحشیگریهای این رژیم در غزه و لبنان آشنا شود و صدای مظلومیت مردم ستمدیده فلسطین را بشنود.
این فعال رسانهای خاطرنشان کرد: این شفاف سازی بخوبی ماهیت رژیم صهیونیستی را آشکار کرده است و مردم در سراسر دنیای بخوبی میدانند که سلاحهای اسرائیل نه به سمت نظامیان و افراد هدف خودش بلکه به سمت مردم بی دفاع، کودکان و زنان گرفته شد و رژیم اشغالگر قدس در تلاش است تا با تخریب خانهها و به خاک و خون کشیدن غیر نظامیان و کوچ اجباری ساکنان غزه چهرهای غالب در عرصههای تبلیغی و رسانهای از خود نشان دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم