به گزارش جام جم آنلاین همدان، فریبرز نیاستی اظهار داشت: هم اکنون جمعیتی بالغ بر ۱.۰۰۹.۸۴۵ نفر (حدود ۶۰ درصد جمعیت استان) تحت پوشش بیمه سلامت استان همدان می باشند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه این جمعیت در ۴ صندوق بیمه ای خلاصه میشود، افزود: صندوق روستائیان ۶۲۷.۹۲۰ نفر، صندوق کارکنان دولت ۱۱۷.۰۲۳ نفر، صندوق سایر اقشار ۶۴.۵۴۷ نفر و صندوق ایرانیان ۲۰۰.۳۵۵ نفر می باشد.
وی بیان کرد: در مرداد ماه سال ۱۴۰۲ به منظور گسترش پوشش بیمه سلامت همگانی با تصویب دولت محترم ۵ دهک اول درآمدی از پرداخت حق بیمه معاف گردیدند و به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته اند.
دکتر نیاستی گفت: با احتساب جمعیت بیمه شدگان روستایی استان و ۵ دهک اول درآمدی در صندوق ایرانیان (۱۷۴.۴۰۳ نفر) هم اکنون جمعیتی بیش از ۸۰۰ هزار نفر (حدود ۸۰ درصد جمعیت بیمه شدگان استان) به صورت رایگان از خدمات بیمه سلامت بهره مند می باشند. مشمولین دهک های ۶ تا ۹ نیز از ۸۰ تا ۵۰ درصد تخفیف در پرداخت حق بیمه بهره مند گردیده اند.
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان عنوان کرد: با اجرای طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده در استان همدان هم اکنون ۱۷۱ هزار نفر از بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی (ایرانیان) به ۱۲۱ پزشک خانواده منتسب شده اند که تمام جمعیت مذکور از خدمات و مزایای بیمه سلامت بهره مند می باشند و خدماتی که در این صندوق به بیمه شدگان ارائه می گردد از نظر نوع خدمت و تعرفه هیچ تفاوتی با سایر صندوق ها ندارد.
وی با اشاره به نقش بی بدیل پزشک خانواده در سلامت فرد، خانواده و جامعه گفت: خدماتی که پزشک خانواده به جمعیت تحت پوشش خود می دهد، خدماتی با کیفیت، مطمئن، ارزان و سهل الوصول هستند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد