به گزارش جام جم آنلاین،محبوب حیدری با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به حجم بالای تردد در مسیر توریستی گرده حیران در مسیر اردبیل، آستارا و ترافیک شدید به ویژه در ایام تعطیلات اجرای تونل دوم حیران در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به مشخصات فنی تونل دوم حیران افزود: مجموع تونل این پروژه و راههای طرفین آن ۲ کیلومتر و ۷۱۴ متر است که از این میزان ۷۳۰ متر تونل و ۶۰ متر گالری و مابقی راههای دسترسی طرفین است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه حفاری مقطع فوقانی تونل در سال ۱۴۰۱ آغاز شده است، گفت: عملیات حفاری مقطع تحتانی و اجرای گالری ورودی تونل و در ادامه نیز اجرای پوششهای تونل اجرا شد و در حال حاضر ۷۲۰ متر از طول تونل مقطع برداری تکمیل و احداث سازه اصلی (پوشش بتنی داخل تونل) به اتمام رسیده است.
حیدری بیان کرد: اجرای عملیات بتنریزی پاشنه طرفین، عایقهای حفاظتی و رطوبتی سه لایه و همچنین گالری و لاینینگ (پوشش بتنی داخل) تونل تکمیل شده و ادامه عملیات نیز به صورت شبانهروزی ادامه دارد.
وی گفت: ۳۸ هزار متر مکعب خاکبرداری، استفاده از ۹۹۸ تن میلگرد و آرماتور و همچنین تزریق ۱۱ هزار و ۸۰۰ متر مکعب بتن در مرحله اجرای لاینینگ از ویژگیهای برجسته و فنی این طرح عمرانی است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل ادامه داد: علاوه بر عملیات عمرانی و اجرایی داخل تونل، در حال حاضر عملیات خاکی و ابنیه فنی راههای طرفین تونل دوم حیران با جدیت تمام در دست اجراست.
حیدری در ادامه تسهیل تردد ایمن، کاهش زمان سفر بویژه در ایام تعطیلات، کاهش مصرف سوخت و جلوگیری از اتلاف زمان را از مهمترین مزایای این پروژه عنوان کرد.
وی گفت: در حال حاضر با تلاشهای پیمانکار طرح و نظارت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل پروژه تونل دوم حیران به مراحل پایانی نزدیک شده و بعد از تکمیل مسیرهای دسترسی و نصب تاسیسات برقی و روشنایی، این طرح در سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت