به گزارش جام جم آنلاین همدان، فرهاد بختیاریفر اظهار داشت: از ابتدای سال ۲۰۷۷ فقره انشعاب غیرمجاز آب در استان همدان، شناسایی شده که ۱۲۳۶ فقره از این موارد به انشعاب مجاز تبدیل شد و ۸۴۱ فقره نیز جمع آوری شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه استفاده غیرمجاز از آب به لحاظ قانونی جرم و از منظر شرعی نیز گناه محسوب میشود، افزود: انشعاب غیرمجاز آب در کنار خسارتهای مالی، ضمن هدر دادن حجم زیادی از آب شرب، ارائه خدمات مطلوب به مشترکین را با مشکلات جدی مواجه میکند بنابراین عملیات شناسایی انشعابهای غیر مجاز با هدف توزیع عادلانه آب، پیشگیری از هدر رفت آب و کمک به ذخیره این نعمت الهی بهصورت منسجم و مستمر در استان همدان ادامه دارد.
وی بیان کرد: بیشترین تعداد انشعابهای غیرمجاز شناسایی شدهی استان در بخش خانگی است.
بختیاریفر گفت: انشعاب غیرمجاز آب علاوه بر آسیبهای اقتصادی، مشکلات زیستمحیطی، فنی، بهداشتی و اجتماعی گستردهای به دنبال دارد که نیازمند مدیریت دقیق و اجرای قوانین سختگیرانه است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان ادامه داد: برداشت بیرویه و بدون کنترل از منابع آب، میتواند منجر به کاهش منابع آب زیرزمینی و سطحی شود که اثرات زیستمحیطی جبرانناپذیری دارد و در مناطقی مانند استان همدان که دارای منابع آب محدودی است، انشعابات غیرمجاز میتواند موجب بروز بحرانهای آبی شود.
وی با بیان اینکه انشعابهای غیرمجاز ممکن است باعث نفوذ آلودگیها به شبکه آبرسانی شوند و کیفیت آب را کاهش دهند، عنوان کرد: نصب غیراصولی و دستکاری شبکه آب ممکن است باعث خرابی و آسیبهای جدی به شبکه توزیع آب شود.
بختیاریفر در پایان خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز ۴۲۶۶ فقره انشعاب غیرمجاز آب شناسایی شد که ۲۳۶۱ فقره از این انشعابها رفع و ۱۹۰۵ مورد جمع آوری شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: