به گزارش جام جم آنلاین ؛یونس احمدی روز سه شنبه در آیین گرامیداشت روز ملی دامپزشکی اظهار کرد: توزیع اقلام دارویی، واکسیناسیون در بخش دام و طیور، نظارت بر مواد خام دامی و نظارت بر صدور دام و طیور زنده و کشتار شده به خارج از استان بخشی از اقدامات دامپزشکی است.
وی افزود: این دستگاه نظارتی از حمایت دستگاههای قضایی برخوردار است و همکاری مطلوبی از سوی دستگاههای قضایی با دامپزشکی وجود دارد.
احمدی ادامه داد: دامپزشکی ایران با پیمودن یک مسیر ۱۰۰ ساله، امروزه متناسب با رشد جهانی در کشور ما هم توسعه یافته است و در راستای مبارزه با بیماریهای مشترک بین دام و انسان و تنظیم و شکوفایی اقتصاد جامعه فعالیت میکند.
رییس دادگستری ایلام گفت: باتوجه به اینکه یک دامپزشک با موجوداتی بی زبان که توان و امکان بیان مشکل و بیماری خود را ندارند، درگیر است، ارزشمند و دارای سختی کار است.
عمران علیمحمدی افزود: دامپزشکان به همین علت نیازمند تخصص و سواد بیشتری نسبت به پزشکان که با انسان دارای تکلم سر و کار دارند، هستند.
وی افزود: دامپزشکان با بررسی شرایط دام متوجه وضعیت بیماری دام میشوند و در پروندههای قضایی مرتبط، نظریههای دامپزشک برای قضات قابل پذیرش و مستدل است.
رییس دادگستری استان ایلام تاکید کرد: امنیت غذایی جامعه حاصل تلاش دامپزشکان است که سلامت دام و طیور را رصد میکنند و از انتشار بیماریهای مشترک انسان و دام جلوگیری میکنند.
وی اضافه کرد: سلامت جامعه در گرو دام سالم است و در دستگاه قضا تولید گوشتهای آلوده دام و طیور پیگیرد قانونی دارد و وجود علم دامپزشکی تصمبن کننده امنیت غذایی مردم است.
وی تاکید کرد: دامپزشکی سلامت سرمایههای دامی را تضمین میکند و نظریه کارشناسان دامپزشکی در تعیین وضعیت سلامت احشام و طیور به ویژه در بخش صادرات برای جلوگیری از صدور دام مولد و دام بیمار ضرورت دارد.
علیمحمدی یادآور شد: دامپزشکی جایگاه اجتماعی خود را آنگونه که باید کسب نکرده است در حالیکه که سلامت دام و جلوگیری از شیوع بیماریها در بین دام و طیور به نظر و تلاش دامپزشکان است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد