این آسیب شناسی مرهون تسلط بر فرآیندها و مناسبات کلان و خرد این مجموعه خواهد بود. به عبارتی بهتر، مدیریت صنعت پتروشیمی زمانی ثمر بخش خواه بود که بتوان در بطن آن آسیبها را شناخت و بهره وری را افزایش داد. مهارت مقابله با چالشهای موجود در روند تولید و فراوری محصولات و مشتقات صنعت پتروشیمی،مستلزم چینش دو مولفه اساسی در کنار یکدیگر خواهد بود:یکی "مهارت تصمیم گیری" و دیگری "مدیریت تیمی" .
در بسیاری از موارد، شناخت دقیق آسیبها به واسطه فقدان مهارت تصمیم گیری مدیران و متعابا، عدم اعتقاد به کار گروهی و تیمی ابتر مانده و منتج به تکمیل چرخه ارزش نمی شود. ترسیم نسبت دقیق "افراد" و "منابع "در روند مدیریت صنعت پتروشیمی، این امکان را به صاحبان و مخاطبان این صنعت می دهد تا با سرعت و شتاب بیشتری به اهداف مدون و ترسیم شده مجموعه های متبوع خود دست پیدا کنند. در یک جمع بندی کلی، باید اهداف سازمانی مدیران در صنعت پتروشیمی شفاف و توام با کمی سازی و سنجش باشد. ترسیم اهداف کلی و نسبی، صرفا منجر به سردرگمی مجموعه و متعاقبا، عدم استفاده مطلوب و شایسته از ظرفیتها و افراد در روند توسعه صنایع پتروشیمی و حتی تولید و بازاریابی محصولات این عرصه خواهد بود.
در یک نتیجه گیری کلی، اهداف سازمانی مدیریت صنعت پتروشیمی شامل سازماندهی، برنامه ریزی، رهبری و انگیزه بخشی به کارکنان است. بدیهی است که عزم مدیران در نیل به اهداف تعیین شده و خلاقیت آنها درپیشبرد چرخه ارزش در این صنعت، موفقیت مجموعه های وابسته به صنعت پتروشیمی را تضمین می کند.مجموع موارد ذکر شده، بیانگر پیچیدگی و اهمیت مدیریت موفق در صنعت پتروشیمی و احصاء فرصتها و عملیاتی سازی آنها در این عرصه است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد