هادی بصاری رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه با بیان اینکه روزانه ۶۵۰ تن پسماند خانگی در شهر ارومیه تولید که ۲۵ درصد از این زبالههای تولیدی خشک و ۷۵ درصد تر است، بیان کرد: جداسازی پسماندهای تر و خشک در مبدا میتواند کمک شایانی برای کاهش هزینههای مدیریت پسماند اعم از جمعآوری و حملونقل و دیگر مراحل مدیریت پسماند باشد.
وی ادامه داد: در راستای حفظ و حمایت از سلامت محیط زیست و آسایش مردم، شیوه جمع آوری بازیافت در شهر ارومیه به سمت هوشمندسازی در حال حرکت است و شهروندان ارومیه میتوانند از طریق سامانه تام برای جمع آوری پسماندهای خشک منازلشان اقدام کنند.رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه افزود: شهروندان پس از جمع آوری پسماندهای خشک، برای تحویل آنلاین میتوانند وارد اپلیکیشن تام شوند و رانندههای ویژه تام در ساعتی که توسط خود شهروند تعیین شده به درب منزل مراجعه میکنند و بعد از دریافت پسماندهای خشک هزینه مربوط به کیف پول شهروند در اپلیکشین تام واریز میشود.
وی خاطر نشان کرد: راهاندازی این سامانه به صورت موبایل بیس بوده و هم در گوشیهای اندروئیدی و هم ios قابل استفاده است و هم اکنون اپلیکیشن تام در دسترس شهروندان قرار دارد که میتوانند نسبت به نصب برنامه و استفاده از آن اقدام کنند.
به گفته بصاری تفکیک از مبدا پسماندها از مقولههای مهم زیست محیطی و اقتصادی محسوب میشود و برای آنکه این مهم تحقق یابد مشارکت شهروندان از اهمیت بسیاری برخوردار است. لذا باید به این موضوع به عنوان یک مسئولیت اجتماعی نگریست، هر شهر و منطقهای بایستی از ابزار مناسب و شرایط فرهنگی و اجتماعی خود برای امر آموزش کاهش میزان زباله تولیدی و همکاری در برنامههای تفکیک از مبدا و بازیافت برای رسیدن به هدف استفاده کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت