به گزارش جام جم آنلاین،مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به اینکه در این مدت همه مراکز اقامتیِ استان برای اسکان موقت مسافران به طور کامل اجاره داده شده بود افزود: در این مدت شهرستانهای سرعین، اردبیل، مشگینشهر، خلخال، نیر و نمین به ترتیب بیشترین ورودِ گردشگران را ثبت کردند و ظرفیت همه مراکز اقامتیِ استان تکمیل شد.
حسن محمدی ادیب تأکید کرد: حضور کمرنگ گردشگران در شهرهای شمالی استان اردبیل، ناشی از ضعف زیرساختها و امکانات رفاهی نیست و تنها دلیل آن ضعفِ تبلیغاتی در معرفیِ مناطقِ گردشگریِ این مناطق است که باید زودتر برای آن برنامه ریزی و اقدام شود.
وی با بیان اینکه میزان بازدید از موزههای استان اردبیل در مقایسه با مدت مشابه تابستان پارسا دو برابر شده گفت: حضور گردشگران خارجی هم در گردشگاهها و مراکز تفریحی استان بیشتر از سالِ گذشته است و این توفیق از آثار برنامههای رویداد اردبیل ۲۰۲۳ است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: امسال برنامه ایرانگردی را برای معرفی بیشتر جاذبههای گردشگری شمال استان اردبیل به شهرستانهای شمالی سوق دادیم و البته از کوثر و شهرهای دیگر هم فیلمهای مستند تهیه شده که در ماههای آینده از شبکههای سراسری پخش خواهد شد، اما در مجموع تبلیغات و معرفی ظرفیتهای گردشگرپذیر گرمی، پارسآباد، بیلهسوار، اصلاندوز و جعفرآباد باید بیشتر شود و رسانهها هم در این زمینه بیشتر نقشآفرینی کنند.
محمدی ادیب همچنین جذب سرمایهگذار برای ایجاد یا توسعه مناطق و زیرساختهای گردشگری را در افزایش سفرهای گردشگران به استان اردبیل موثر دانست.
استان اردبیل با جاذبههای گردشگری طبیعی، تاریخی، اقتصادی و مذهبی در ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران، از مقاصد اصلی گردشگران داخلی و خارجی است.
پلهای هیر، مشگینشهر و سرعین، دامنه گردشگری کوه سبلان، پیست اسکی آلوارس، و آب درمانیهای شهرهای مختلف، از مهمترین جاذبههای گردشگریِ استان اردبیل است.
اردبیل در سال ۲۰۲۳ به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو انتخاب شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت