به گزارش جام جم آنلاین البرز،دکترعلیرضا جشنی مطلق گفت: ایجاد بانک شیر در کشورهای مختلف سابقه طولانی دارد، کشور ایران در خاورمیانه نیز سابقه درخشانی در این زمینه دارد، به طوریکه بیش از ۱۵ بانک شیر در کشور فعالند.
وی با اشاره به اینکه در روند اهدای شیر قطعا زنجیره سرد رعایت میشود، گفت: در هر مرحله از آزمایش، اگر شیر اهدایی میکروبی داشته باشد، از چرخه مصرف خارج خواهد شد.
دکتز جشنی مطلق با اشاره به اینکه هدف اصلی ایجاد مرکزی تحت عنوان بانک شیر، تغذیه کودکانی است که در بازه زمانی خاص و یا به طور کلی، امکان استفاده از شیر مادر را ندارند، ادامه داد: فواید تغذیه با شیر مادر خصوصا در کودکان نارس که در بخشهای مراقبت ویژه بستری اند، ثابت شده است.
وی اضافه کرد: برای مثال مادری که به دلیل مشکلات جسمی تحت عمل جراحی قرار گرفته و در بازه زمانی خاص امکان تغذیه نوزاد را با شیر خود ندارد، میتواند از امکانات بانک شیر بیمارستان برای تغذیه شیرخوار استفاده کند.
تغذیه با شیر مادر؛ تضمین کننده سلامت نوزادان
این متخصص نوزادان با یادآوری این موضوع که تغذیه با شیر مادر میتواند در برابر بسیاری از بیماریها، سلامت شیرخوار را تامین کند، خاطرنشان کرد: این موضوع برای نوزادان نارس به مراتب اهمیت بیشتری دارد.
وی ادامه داد: کاهش نرخ مرگ ومیر، افزایش ایمنی در برابر عفونتهای تنفسی، گوارشی، گوش میانی و ادراری و رشد سیستم مغزی و بینایی از جمله مزایای تغذیه با شیر مادر است.
دکتر جشنی مطلق گفت: مادران نوزادان بستری در بخشهای مختلف بیمارستان در بازههای زمانی که به هر دلیلی نوزادشان قادر به تغذیه با شیر مادر نیست و یا مادران خارج از بیمارستان که توانایی اهدای شیر را دارند، بانکهای شیر راهکار مناسب و جایگزینی برای عدم استفاده از شیرهای صنعتی است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه