به گزارش جام جم آنلاین،محمد ملااسماعیلی با عنوان اینکه طبق آخرین سرشماری سال ۱۳۹۵ بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی در سطح روستاهای استان قم وجود دارد افزود: از سال ۱۳۸۴ تاکنون ۹۴۵۰ واحد مسکونی روستایی نوسازی و بهسازی شده است. وی با اشاره به تسهیلات پیش بینی شده به منظور حمایت از طرح اصلاح بافت فرسوده در روستاها گفت: طبق آخرین مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۴۰۲ میزان تسهیلات برای بهسازی مسکن روستایی به ازای هر واحد ۳۵۰ میلیون تومان است. ملا اسماعیلی اضافه کرد: سهمیه تعیین شده برای نوسازی بافت روستایی استان قم در سال جاری حدود ۱۵۰۰ است که از این تعداد ۸۹۰ نفر به بانک معرفی شده اند که ۶۰۵ پرونده به عقد قرارداد با بانکهای عامل منجر شده است.
معاون بازرسی و مسکن روستای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم گفت: متقاضیان برای دریافت پروانه ساخت باید برای تشکیل پرونده به دهیاری روستا مراجعه کنند که پس از دریافت استعلام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کار ساخت و ساز با نظارت ناظران سازمان نظام مهندسی آغاز میشود. ملا اسماعیلی افزود: در کنار تسهیلات بنیاد مسکن به متقاضیان نوسازی بافت فرسوده روستایی، به متقاضیان واجد شرایط، ۵۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه از سوی بانک قرض الحسنه مهر ایران پرداخت میشود.
وی گفت: با امضای تفاهم نامه بین بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام خمینی رحمت الله علیه و سازمان بهزیستی، افراد زیرپوشش این نهادها میتوانند تسهیلات بلاعوض و مصالح ساختمانی رایگان دریافت کنند. ملا اسماعیلی گفت علاوه بر این حمایتها از محل حساب ۱۰۰ امام خمینی رحمت الله علیه، متقاضیان بومی و ساکن روستا که تسهیلات نوسازی دریافت کردهاند میتوانند تا سقف ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای تکمیل واحد خود دریافت کنند. وی افزود: مهمترین مشکل دریافت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده روستایی، موضوع تأمین ضامن است که بانکهای عامل ضامن کارمند یا کاسب را تایید میکنند و راهکاری برای حل این مشکل پیش بینی نشده است.
معاون بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قم گفت: یکی دیگر از مشکلات این است که متقاضیان واحد را به صورت غیر اصولی میسازند و با پرداخت جریمه پایان کار دریافت میکنند که در آینده با توجه به ساخت و ساز غیراصولی دچار مشکل میشوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت