جام جم آنلاین اصفهان؛ سید علی مدینه، معاون پژوهش برنامهریزی و توسعه منابع این اداره کل اظهار کرد: در دولت شهید رئیسی کشور به یک کارگاه بزرگ از کار، تلاش و پیشرفت تبدیل شد و در استان اصفهان نیز این مسیر پیموده شده است.
وی با قدردانی از خیران بینالمللی در امر مدرسهسازی افزود: طی این سالهای اتفاقات چشمگیری در آموزش و پرورش اجرایی شده که تاکنون شاهد چنین رویدادهایی نبودیم، بهطوریکه تعداد قابل توجهی کلاس درس به همت خیران در استان اصفهان ساخته شد و در اختیار دانشآموزان قرار گرفت.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تأکید کرد: با ساخت مدرسه ۶ کلاسه شهید ملکحسین رئیسی شاهد رفع نیاز منطقهای، دانشآموزان هستیم تا بتوانند با سهولت به تحصیل مشغول شوند.
وی با اشاره به اینکه هیچ اقدام و عمل خیری را بالاتر از مدرسهسازی نیست، افزود: مدرسه مرکز تعلیم و تربیت آیندهسازان است و اگر بخواهیم اخلاقمداری، روح معنویت و ایمان در دانشآموزان متبلور و تقویت شود و آینده خوب برای کشور متصور شویم، باید بیشتر به مدرسه، معلم و والدین توجه کنیم.
مدینه با بیان اینکه طی دو سال اخیر هزاران کلاس درس به همت خیران مورد بهرهبرداری قرار گرفته است، گفت: تاکنون با تلاش و حمایتهای خیران مدرسهساز، بسیاری از مدارس بازسازی، تجهیز و نوسازی شدند و این اقدام آنها در کشور کمنظیر است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد یک میلیون دانشآموز در ۵۵۰۰ مدرسه استان اصفهان مشغول تحصیل است، اظهار کرد: ایمنسازی مدارس اصفهان در اولویت آموزش و پرورش استان اصفهان است، البته در مناطقی از استان به دلیل مهاجرت نیاز به ساخت مدرسه داریم.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان، اولویت احداث هنرستانها را در استان در پی استقبال مطلوب والدین و دانشآموزان اصفهان مهم تلقی کرد و افزود: برای پیشبرد اهداف و توانمندسازی دانش آموزان، باید ساخت و تأمین تجهیزات هنرستانها در دستور کار قرار گیرد و مدرسهسازی اقدامی جهادی برای دستیابی به آیندهای روشن است.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد