به گزارش جام جم آنلاین مازندران، عبداله غلامپور در خصوص اهمیت موضوع هرس درختان کیوی و ضرورت اجرای صحیح آن در کارگاه آموزشی ترویجی هرس باغات کیوی که با رعایت کامل پروتکل بهداشتی برگزار شد، گفت: بیش از 70 درصد این محصول به کشورهای هند، روسیه و حاشیه خلیج فارس صادر و 30 درصد در داخل کشور فن آوری و بهره برداری می شود.
مدیر جهاد کشاورزی تنکابن با بیان اینکه برداشت کیوی هر ساله از نیمه دوم آبان ماه آغاز می شود، افزود: با توجه به شرایط نامساعد جوی در سال جاری با کاهش چشم گیر تولید این محصول و پیش بینی تولید بیش از 40 هزار تن کیوی در باغات این شهرستان همچنان رکورد دار تولید استان است.
این مسئوول ادامه داد: کیوی در مقایسه با سایر درختان نیمه گرمسیری با آفات و بیماریهای کمتری مواجه بوده و مقاومت آن به سرما بیش از مرکبات است و احتیاج به رطوبت و آب دارد و به دمای 10 درجه سانتیگراد زیر صفر نیز مقاوم است و خسارت زیادی از این نظر متحمل نمی شود ولی در سالجاری به دلیل عدم باردهی مناسب کاهش تولید خواهیم داشت.
غلامپور در پایان یادآور شد: شهرستان تنکابن با داشتن سه هزار و 900 هکتار باغ کیوی و 5 هزار بهره بردار رکورد دار در تولید این محصول با بیش از 80 هزار تن سالاهای گذشته در استان است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد