به گزارش جام جم آنلاین از گرگان مدیرعامل سرای فرهنگ و رسانه در این نشست با اشاره به ضرورت ایجاد و گسترش نهادهای مدنی، این نهادها را فرصتی برای پیشرفت و توسعه عنوان کرد.
رحمت الله رجایی با بیان اینکه تشکل فرهنگ و رسانه یکی از مستقل ترین نهادهای مدنی است اظهار داشت: برگزاری هر برنامه از سوی این تشکل از پشتوانه تئوری برخوردار است و بزرگداشت روزنامه گلشن مهر نیز بر همین مبنا انجام شد.
وی در ادامه با اشاره به تاریخچه فعالیت های مطبوعاتی استان خاطرنشان کرد: همزمان با تأسیس استان گلستان از سال ۷۸ فعالیت مطبوعاتی در این استان اوج گرفت اما در ادامه راه تعدادی از نشریات تعطیل یا توقیف شدند.
رجایی تصریح کرد: اگر بگوییم این نشریات، فقید یا شهید مطبوعات شده اند گزاف نگفته ایم به طوری که مثلا هفته نامه گرگان امروز با حکم قضایی توقیف اما بعدها حق به این نشریه داده شد.
وی با بیان اینکه گسترش فضای مجازی هرگز نتوانست به عمر رسانه های چاپی پایان دهد تأکید کرد: گلشن مهر با پرداختن به موضوعات توسعه ای استان و قرار گرفتن در مسیر تکاملی در طول این سالها گواهی از بر همین مدعاست.
مدیرعامل سرای فرهنگ و رسانه یادآور شد: گلشن مهر در طول سالها تلاش متمادی از هفته نامه به روزنامه ای تبدیل شد که امروز حتی دارای چاپخانه مستقل و نیز ساختار درست و منسجم کاری است.
سید مهدی جلیلی روزنامه نگار قدیمی گلستان، روزنامه گلشن مهر را نه صرفاً یک نشریه بلکه یک نهاد فرهنگی می داند که ضمن گسترش دانایی و فرهنگ سازی، به نحوه این فرهنگ و اطلاع رسانی هم توجه داشت.
جلیلی، اخلاق مداری را ویژگی خاص گلشن مهر عنوان کرد و گفت: کار گلشن مهر مچ گیری و شانتاژ، سوء استفاده از موقعیت و گزینشی کردن اخبار و توجه به شایعات نبود و به هیچ عنوان اشخاص را تخریب نمی کرد و در عوض صادقانه و با شخصیت کار کرد و همین شخصیت باعث شد این روزنامه مانند یک انسان، محبوب باشد.
این خبرنگار قدیمی گلشن مهر میانه روی، اعتدال و شجاعت را از ویژگی های بارز این روزنامه عنوان و اضافه کرد: گلشن مهر در بیان مسایل شجاع و حامی خبرنگارانش بود.
صاحب امتیاز روزنامه گلشن مهر نیز در این نشست ضمن اشاره به اصول ۶ گانه این نشریه گفت: این اصول چارچوب مدرن برای حکمرانی امروز است.
احسان مکتبی با تأکید بر اینکه گلشن مهر هیچگاه و به هیچ دلیل خبری را به دروغ منتشر نکرد اظهار داشت: وقت ما در این نشریه صرف پاسخ دادن به یاوه گویان نمی کند.
وی با اشاره به حضور چهره ها و شخصیت ها و اهالی تأثیرگذار فرهنگ و رسانه در این دورهمی گفت: مجموعه گلشن مهر خوشبخت است که توانست به رغم همه فراز و نشیب ها در تربیت نسل بعد بکوشد تا جایی که امروز قریب به ۲۵۰ نفر برای این نشریه مطلب می نویسند.
در این نشست محمد اسماعیل اسدی پزوهشگر بین المللی آب و خاک، حسینعلی قوانلو مدیر کل سابق صمت گلستان و یکی از یادداشت نویسان گلشن مهر، جعفر خاندوزی مدیر مسئول ماهنامه جرجان و لطیف ایزدی مدیر مسئول پایگاه خبری اولکامیز از روزنامه نگاران با سابقه گلشن مهر از تجربه ها و حاطرات خود برای اهالی فرهنگ و هنر گفتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت