به گزارش جام جم آنلاین البرز،دکتر مریم دایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن تاکید بر تغذیه نوزاد با شیر مادر که امری حیاتی و کلیدی برای سلامت نوزاد است گفت: در شرایط خاص که ضرورت تغدیه با شیرخشک یا شیر مصنوعی وجود دارد انواع آن به این صورت طبقه بندی میشود:
۱- شیرخشکهای رگولار (معمولی) مشمول یارانه میشوند که در سطح داروخانههای کشور عرضه میشود و با ارائهی کد ملی هر شیرخوار زیر دو سال امکان دریافت تعداد مشخصی از شیرخشک به صورت یارانهای و تعداد بیشتر به صورت آزاد وجود دارد.
۲- شیرخشکهای رژیمی (تخصصی) مشول یارانه: در سطح داروخانههای کشور عرضه میشود و با ارائهی کد ملی هر شیرخوار زیر دو سال و نسخه پزشک امکان دریافت تعداد مشخصی از شیرخشک به صورت یارانهای وجود دارد.
۳- شیرخشکهای رگولار مشمول یارانه: در سطح برخی از داروخانههای کشور عرضه میشود و با ارائهی کد ملی و کالابرگهر شیرخوار امکان دریافت تعداد مشخصی از شیرخشک به صورت یارانهای وجود دارد. تحویل کالابرگ بر اساس ضرورت پزشکی توسط خانههای بهداشت و مراکز بهداشتی، درمانی صورت میپذیرد.
۴- شیرخشکهای رژیمی متابولیک: شیرخشکهایی که توسط پزشک متخصص معرفی شده در سامانه، به صورت آنلاین تجویز شده و با نظارت دقیق سازمان غذا و دارو به صورت پستی درب منزل بیمار ارسال میشوند و یا در داروخانه منتخب استان به مصرف کنندگان تحویل میشود.
وی ادامه داد: البرزنشینان میتوانند از طریق شماره تماس ۰۲۶۳۶۱۵۵۲۵۷ یا سامانه ۱۹۰ گزارشات، شکایات، راهنمایی، سوالات خود را با مدیریت نظارت بر فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل در معاونت غذا و دارو مطرح کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت