به گزارش جام جم آنلاین،کارشناس بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: از اول سال تا پایان تیر ماه ۱۴۰۳، ۲۰هزار و ۷۳۵ دز واکسن هپاتیت ب، به نوزادان از بدو تولد تا پایان شش ماهگی، تزریق شد.
شعیبی با اشاره به اینکه ایران در حال حاضر جزو کشورهای با شیوع نسبت کم هپاتیت ب محسوب میشود گفت: شیوع عفونت در جمعیت عمومی کمتر از یک درصد است و روند کاهشی هپاتیت ب در کشور دیده میشود.
وی افزود: با وجود بستر آماده نظام شبکه برای ارائه خدمات، به علت عدم مراجعه گروههای پر خطر سخت در دسترس به صورت خودجوش به نظام شبکه مرکز مدیریت بیماریها، اداره هپاتیت بسته جدید برنامه حذف هپاتیتهای ویروسی را با همکاری کارشناسان و مدیران مرکز مدیریت شبکه تهیه کرده که شامل خدمات بیماریابی فعال و غیر فعال مشاوره مراقبت و درمان هپاتیت در نظام شبکه است.
کارشناس بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت:ایران در منطقه مدیترانه شرقی، کمترین میزان شیوع هپاتیت ث را دارد.
شعیبی با بیان اینکه تمرکز اصلی شیوع هپاتیت ث در ایران در گروه های پرخطر قرار دارد گفت: تمرکز اصلی برنامههای تشخیصی-درمانی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، روی این گروهها است.
وی با اشاره به اینکه مشاوره و ابزار تشخیصی، درمانی و پیشگیری از هپاتیتهای مزمن ویروسی اغلب دور از دسترس افراد و گاهی صرفاً در بیمارستانها متمرکز است افزود: تلاشهای جهانی، حذف هپاتیتهای ویروسی ب، ث و د را اولویت قرار داده است که شکل مزمن این سه هپاتیت، مسئول بیش از ۹۵ مرگهای ناشی از هپاتیت است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت