جام جم آنلاین - خوزستان، عبدالله عذاری اهوازی در جلسه تولید و هماهنگی که با حضور مدیرعامل، مدیران و روئسا این شرکت برگزار شد، ضمن قبولی عزاداری سرور و سالار شهیدان اظهار کرد: خوشبختانه ساختار سازمانی جدید این شرکت به عنوان اولین شرکت زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران تایید شده که بر اساس آن میتوانیم نیروها را در سمتهای فنی و تخصصی جابه جا و بکارگیری کرده تا مشکلاتی که طی سالهای گذشته برای پرسنل بوجود آمده بود رفع گردد.
وی تصریح کرد: برای اولین بار بحث توسعه در این شرکت دیده شد به همین دلیل دکتر خجسته مهر مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران توسعه میدان بند کرخه را به شرکت نفت و گاز اروندان محول کرده که به زودی جلسات آن برای برنامهریزی اقدامات آتی برگزار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان افزود: قرارداد زمین ۳۰ هکتاری دفتر مرکزی شرکت در خرمشهر نیز امضا شده و با اختصاص بودجه به این پروژه کار اجرایی آن آغاز خواهد شد.
عذاری اهوازی وضعیت تولید نفت را مثبت توصیف کرد و گفت: تنها شرکت زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران که در حال حاضر پروژه فعال دارد نفت و گاز اروندان بوده که یک فرصت برای حرکت در مسیر پیشرفت است.
وی ادامه داد: هیچکاری انجام نمیشود مگر اینکه کلیه کارکنان با هم و برای موفقیت در یک مسیر منسجم حرکت کنند و لازمه آن شناخت مشکلات پیش رو و اتخاذ تصمیم درست و برنامه ریزی برای حل آن است.
در ادامه این جلسه دیگر مدیران و روئسا به ارائه گزارش و چالشهای بخشهای مختلف پرداختند و با مشورت و بیان راهکارها تصمیماتی برای رفع آنها اتخاذ کردند.
بازسازی، تعمیر و وارد مدار شدن مجدد چاه شماره ۹ دارخوین و اضافه شدن حدود ۳ تا ۴ هزار بشکه به تولید نفت شرکت، ارائه گزارش درخصوص تولید مناطق عملیاتی مختلف، بررسی مسائل ایمنی و بهداشتی، خطوط لوله، راهکارهای نگهداشت تولید و بیان چالشهای تولید از مسائل بیان شده توسط مدیران و روئسا بود.
پرداخت به موقع حقوق و مزایا کارکنان پیمانکاری و ارکان ثالث، ارائه تسهیلات به کارکنان، بیمه تکمیلی و نظارت بر نحوه پرداخت حقوق توسط پیمانکاران از نکاتی بود که در این جلسه بر آن تاکید شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت