به گزارش جامجمآنلاین،سرهنگ معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: کلاهبرداران با ارسال فایلهای آلوده به بدافزار به اطلاعات عزاداران دسترسی پیدا میکنند.
وی درباره کلاهبرداری در پوشش محرم توضیح داد: مجرمین سایبری با سوءاستفاده از مناسبتهایی مانند ماه محرم و صفر کاربران را فریب داده و آنان را به درگاههای جعلی هدایت و موجودی حساب آنان را به سرقت میبرند.
معظمی گودرزی افزود: کلاهبرداران با ارائه فایلها و ادعیه مذهبی که به بدافزار آلوده هستند به تجهیزات افراد نفوذ میکنند یا با سوءاستفاده از عواطف و احساسات مذهبی مردم به بهانه جمعآوری نذورات برای نیازمندان، اقدام به کلاهبرداری میکنند.
رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: کلاهبرداران در ایام محرم و صفر با ارائه فایلها و ادعیه مذهبی که به بد افزار آلوده است به سیستم شما نفوذ کرده و اطلاعات حساب بانکی را به سرقت میبرند لذا هموطنان سعی کنند فایلهای مورد نیاز خود را از منابع معتبر دریافت کنند.
سرهنگمعظمی گودرزی افزود: با توجه به فرارسیدن ماه محرم و استفاده کاربران از شبکههای اجتماعی، مجرمین سایبری ممکن است اقدام به قراردادن نماآهنگ، کلیپ و نرمافزارهای مرتبط با این مراسمها در سطح گروهها و کانالهای شبکههای اجتماعی کنند، چراکه یکی از راههای سرقت اطلاعات کاربران، ارسال بدافزار در قالب فایلهای ضمیمه شده است که کاربر به هنگام دانلود و نصب برنامه مجوزهایی از قبیل دسترسی به دفترچه تلفن، پیامکها، تماسهای تلفنی و ... را به نرمافزار داده و اینگونه به مجرمان سایبری اجازه نفوذ به تلفن همراه قربانی را میدهد.
وی ادامه داد: از این رو به کاربران فضای مجازی توصیه میشود برای دانلود برنامهها و فایلهای خود حتماً از طریق منابع معتبر اقدام کنند و به هیچ عنوان به پیامها یا کانالها در شبکههای اجتماعی اطمینان نکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت