به گزارش جام جم آنلاین همدان، رحمان ایرانپور از مبارزه با پوره سن غلات در ۲۴ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان خبر داد و اظهار داشت: یکی از مهمترین راههای افزایش محصول گندم و رسیدن به خودکفایی مبارزه با سن غلات است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان با بیان اینکه حفظ محصول گندم در مقابل آفات و بیماریها از مراحل مهم داشت محصولات غلات است، افزود: بیشترین خسارت آفت سن بعد از مرحله دوم پورگی است که این مرحله، همزمان با شیری و یا خمیری شدن دانههای گندم است.
وی بیان کرد: پوره سن غلات از طریق تزریق بزاق حاوی تركیبات شیمیایی به درون دانه غلات، سبب از بین رفتن گلوتن میشود و در نتیجه كیفیت نان را به میزان زیادی کاهش داده و به شدت ارزش کمی و کیفی غلات را تحت تاثیر قرار میدهد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان همدان همچنین با بیان اینکه حشرات کامل نسل جدید خطرناکترین مرحله از نظر خسارت وارده به دانه هستند، عنوان کرد: در همدان با حضور مستمر اکیپهای شبکه مراقبت و کارشناسان مراکز در بخش مرکزی و شراء، پایش دقیق مزارع صورت گرفته و دستور مبارزه در زمان به نرم رسیدن آفت داده شده است.
ایرانپور در پایان خاطرنشان کرد: پس از مبارزه با سن مادر در ۲۸ هزار و ۴۰۰ هکتار، مبارزه با پوره سن نیز در ۲۴ هزار هکتار از مزارع گندم و جو شهرستان همدان انجام شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «قابکوچک» با رسول نجفیان، بازیگر، نویسنده و مجری پیشکسوت تلویزیون مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان: