به گزارش جام جم آنلاین همدان، داود سوری گفت: با توجه به حادثه خیز بودن کشور و وقوع حوادث و بلایای طبیعی ازجمله سیل و زلزله، همواره مدیریت بحران از اولویت ها و سیاست های اصلی دولت ها و دستگاه های اجرایی است که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان یکی از دستگاه های اجرایی و عضو در مدیریت بحران کشور، برنامه ها و اعتبارات تخصیص یافته را در همین جهت به خدمت گرفته و با برنامه ریزی در چهار مرحله مدیریت بحران شامل پیشگیری ، آمادگی، مقابله و بازسازی همواره نقش بسزایی را در مدیریت حوادث قهری داشته است.
وی افزود: ازجمله اقدامات موثر می توان گام اول مدیریت بحران یعنی پیشگیری را نام برد که بنیاد مسکن به عنوان متولی بخش مسکن روستایی، با برنامه ریزی جهت نوسازی و مقاوم سازی مساکن روستایی همه ساله تعداد 200 هزار واحد مسکن روستایی را با استفاده از تسهیلات مسکن، نوسازی و مقاوم سازی می کند.
سوری با بیان اینکه در روستاهای شهرستان همدان 78136 نفر شامل 22334 خانوار روستایی در 18439 واحد مسکونی ساکن هستند اظهار داشت: تاکنون 13370 متقاضی دریافت تسهیلات مسکن روستایی با بانک های عامل شهرستان عقد قرارداد شده اند و در حال نوسازی و مقاوم سازی مساکن خود هستند.
وی گفت: شاخص مقاوم سازی مسکن روستایی شهرستان همدان نسبت به واحدهای موجود 73% است و با احتساب تعداد خانوار فرعی و فاقد مسکن روستایی، این شهرستان نیازمند ساخت 9649 واحد مسکونی در سطح روستاهای شهرستان هستیم.
سوری ادامه داد: امیدواریم با همکاری و ترویج این موضوع مهم از سوی نهادهای متولی فرمانداری، بخشداری و دهیاری و شوراهای اسلامی روستاها، متقاضیان باقیمانده هرچه سریعتر با مراجعه به بنیاد مسکن و تشکیل پرونده جهت معرفی به بانکهای عامل ، نسبت به مقاوم سازی مساکن خود اقدام کنند.
مدیر بنیاد مسکن شهرستان همدان گفت: اکنون مبلغ تسهیلات مسکن روستایی 350 میلیون تومان با کارمزد 5% و دوره بازپرداخت 20 ساله است.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد