به گزارش جام جم آنلاین،حسین قدیمی با اشاره به افزایش دما و به تبع آن افزایش مصرف برق در استان اظهار کرد: روز شنبه بیشترین میزان مصرف برق در استان اردبیل به میزان ۴۰۹ مگاوات ثبت شد که علت آن افزایش دمای هوا بوده است. وی با اعلان اینکه هر درجه افزایش دما میزان مصرف برق را یک هزار و ۸۰۰ مگاوات افزایش میدهد، گفت: در راستای مدیریت مصرف انرژی از ۱۶ خرداد تا ۱۵ شهریور برنامه مدیریت مصرف برق در ادارات و دستگاههای اجرایی کشور اجرا میشود.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل افزود: در این راستا ساعات کار ادارات از ساعت ۶ تا ۱۳ تعیبن شده و دستگاههای اداری موظف هستند در ساعات اداری ۴۰ درصد و در ساعات غیراداری ۷۰ درصد در مصرف برق نسبت به سال۱۴۰۰ صرفه جویی کنند. قدیمی گفت: علاوه بر این ۹۰ درصد دستگاههای اجرایی موظف به نصب کنتورهای هوشمند قابل رویت شده اند و با دستگاههایی که در این زمینه اقدام نکنند برخورد خواهد شد. وی با تاکید بر لزوم همکاری مشترکان خانگی و تجاری برای عبور از دوره اوج مصرف تابستان گفت: بیش از ۴۵ درصد مصرف برق استان اردبیل مربوط به مشترکان خانگی و تجاری است و عبور موفق از اوج مصرف برق در کشور مستلزم همراهی مشترکان خانگی و تجاری است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با عنوان اینکه اوج مصرف برق در روز بین ساعات ۱۳ تا ۱۸ و در ساعات شب بین۲۰ تا ۲۳ است، گفت: لازم است شهروندان در ساعات روز از نور طبیعی استفاده کنند و در ساعت شب هم ضمن پرهیز از استفاده از وسایل برقی پرمصرف لامپهای اضافه را خاموش کنند. قدیمی همچنین درباره اصلاح شبکه توزیع برق استان اردبیل گفت: در این زمینه ۲ طرح با عنوان طرح بهارستان در دست اجراست که بر اساس آن هر سال شبکه ۱۰۰ تا ۱۵۰ روستا اصلاح میشود. وی افزود: علاوه بر این طرح تبدیل سیمهای مسی به کابل خودنگهدار در سطح استان در دست اجراست که تاکنون ۶۰ درصد شبکه اجرا شده است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل خاطر نشان کرد: طبق برنامه تا پایان سال جاری و یا نیمه اول سال آینده کل سیمهای مسی شبکه برق استان به کابل خودنگهدار تبدیل شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت