به گزارش جام جم آنلاین،و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل، حسن قاسمپور در حاشیه آغاز عملیات پاکسازی تالاب نئور اظهار کرد: شروع فصل بهار و باز شدن یخبندان تالاب، پاکسازی فیزیکی گونههای مهاجم ماهیان کاراس طبق برنامهریزیهای قبلی با استفاده از توان محیطبانان، کارشناسان، صیادان بومی و کارگران محلی با هدف حذف جمعیت ماهیان مهاجم کاراس و احیای کامل گونه بومی گاماروس از سطح تالاب نئور آغاز شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل اظهار کرد: در این مرحله در مجموع حدود ۵۰ هزار متر تور برای صید و جمعآوری ماهی گونه مهاجم کاراس در تالاب نئور استفاده خواهد شد.
وی افزود: مراحل بعدی پاکسازی تالاب حفاظت شده نئور از گونه مهاجم ماهیان کاراس در مرداد و شهریورماه سال جاری طبق نظر کارشناسان و برنامه مدیریت جامع تالاب نئور تداوم خواهد یافت.
قاسم پور یادآورشد: طی ۲ سال اخیر و با تلاش همکاران حفاظت محیط زیست استان، بیش از ۹۰ تن گونه مهاجم کاراس از تالاب حفاظت شده نئور جمعآوری شده است.
وی با بیان اینکه طی این مدت نتایج خوب و قابل قبولی در حذف گونه مهاجم ماهیان کاراس به دست آمده است، تصریح کرد: تلاش برای احیای کامل تالاب نئور جزو اقدامات
اولویتدار مدیریت زیست بومی این اداره کل است.
تالاب نئور بخشی از منطقه حفاظت شده لیسار و جزو مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست است که در ۴۸ کیلومتری جنوب شرقی اردبیل در ارتفاع ۲ هزار و ۵۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد.
نئور بزرگترین دریاچه آب شیرین استان اردبیل به شمار میرود که با مساحت بیش از ۲۱۰ هکتار، عمق متوسط پنج متری دارد که در برخی مناطق عمیقتر میشود.
این دریاچه یکی از مناطق گردشگری استان اردبیل است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد