به گزارش جام جم آنلاین،مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان گفت: خراسان جنوبی ۱۸۶ هزار و ۷۰۰ دانش آموز دارد که با توجه به این جمعیت دانش آموزی، ۳ هزار و ۵۰۰ کلاس درس تا استاندارد کشوری فاصله دارد.
رخسارپور افزود: در مرکز استان ۴۵ کلاس درس به صورت دو شیفت است و به ترتیب در بیرجند، طبس و قاین با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.
وی با اشاره به بالا بودن هزینههای ساخت فضای آموزشی، هزینه هر فضا شامل حداقل یک کلاس درس، آبدارخانه، دفتر مدیر، نماز خانه و... به متراژ حداقل ۱۱۱ متر مربع را بیش از یک و نیم میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در یک سال و نیم گذشته ۱۸ هزار و ۳۸۱ مترمربع در بخش تکمیل، توسعه، تخریب و بازسازی فضاهای آموزشی انجام و تحویل آموزش و پرورش شد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، استاندارد کشوری فضای آموزشی برای هر دانش آموز را ۸.۳۹ مترمربع اعلام کرد و گفت: سرانهی آموزشی در کشور ۵.۵ متر مربع و در خراسان جنوبی ۶.۵ متر مربع است که در این زمینه نسبت به سرانه کشور یک متر بالاتر و نسبت به استاندارد ایده آل، پایینتر هستیم.
رخسارپور، با اشاره به طرحهای در دست ساخت اداره کل نوسازی مدارس استان افزود: پیش بینی میشود امسال ۴۱ طرح آموزشی با ۱۴۴ کلاس درس آماده و تحویل آموزش و پرورش خراسان جنوبی شود.
وی از برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز، امروز در بیرجند خبر داد و گفت: ۵۸ درصد خیران حقوقی و ۴۲ درصد حقیقی هستند و این جشنواره با حضور خیران و فعالان اقتصادی خارج از استان، استاندار، فعالان اقتصادی استان و... برگزار خواهد شد.
مدیرکل، توسعه و تجهیز مدارس استان افزود: از بیست و پنجمین جشنواره خیرین مدرسه ساز تاکنون ۱۸ هزار و ۳۸۲ مترمربع فضای آموزشی آماده و تحویل آموزش و پرورش شده است.
رخسارپور گفت: سالانه حدود ۶ تا ۷ هزار دانش آموز وارد چرخه آموزشی میشود و با توجه به آیتمهای تشویقی در زمینه جوانی جمعیت، پیش بینی میشود تا چند سال آینده این رقم به حدود ۱۰ هزار نفر برسد.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد