به گزارش جام جم آنلاین، مریم اردبیلی در این مراسم با بیان اینکه امسال در ماه مبارک رمضان اتفاق خوبی به عنوان پویش «ماه مهربانی» برای روزه اولیها رقم خورد، گفت: این پویش شامل تقویمی بود که عزیزان آن را دریافت و مراحل آن را طی کردند. این پویش در رده سنی دختران نوجوان نیز شامل بخشهای دیگری بود که در واقع فعالیتهای خیرخواهانه و یا فعالیتهای آنها در مساجد را شامل میشد.
وی با اشاره به استقبال چند صد هزار نفری دختران پایتخت از این پویش عنوان کرد: این استقبال برای ما دلگرم کننده است و ما به عنوان خادمان این قضیه امیدوار هستیم که این پویش یک روال همیشگی در ماه مبارک رمضان شود.
مدیرکل امور زنان وخانواده شهرداری تهران با بیان اینکه اگر در مراتب ایمان به دنبال پیشرفت هستیم، قاعدتا یک بخش این است که یا به زبان بیاوریم و یا یکی از مناسک را انجام دهیم، تصریح کرد: زمانی که این موضوع در اعمال و رفتار ما تبلور پیدا میکند و نهادینه میشود، به طور حتم درجات بالاتری را میتوانیم طی کنیم.
گفتنی است، هدف از برگزاری پویش «ماه مهربان»، افزایش همدلی و محبت در بین دختران نوجوان و خانواده هایشان و ایجاد نگرش مثبت و سازنده نسبت به ماه مبارک رمضان بهعنوان عاملی برای ایجاد شادی و نشاط معنوی در خانواده ها، تکریم و تشویق آنان به اطاعت از امر خداوند است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد