مسابقات نمایشگاه بین المللی و تخصصی اختراعات کشور روسیه با حمایت دفتر مالکیت فکری ملل متحد (WIPO) و سازمان مالکیت معنوی جهان (WIIPA)، ریاست جمهوری کشور روسیه و با حمایت دانشگاهها و سازمان های علمی تحقیقاتی و مراکز مرتبط با مخترعین در کشور روسیه برگزار گردید.
آقای دکتر میرحسینی به عنوان سرپرست دانش آموزان شرکت کننده در این مسابقات حضور داشته و خاطر نشان کردند، در این مسابقات نمایندگان 272 سازمان از 28 ایالت و 30 منطقه فدراسیون روسیه شرکت داشتند که 570 پروژه و اختراع نوآورانه را به جامعه علمی و فنی عمومی نشان دادند، قابل ذکر است که 198 مورد از آنها توسط نویسندگان و دارندگان حق ثبت اختراع خارجی و تیم های خارجی ارائه شد. در این دوره از نمایشگاه علاوه بر روسیه، کشورهایی چون فرانسه؛ عربستان؛ صربستان؛ لهستان؛ تایوان؛ تایلند؛ هند، کرواسی، قبرس؛ ایران، چین و ... حضور داشتند. در این مسابقات، مخترعین و پژوهشگران ایرانی در حوزه های مختلف همچون نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، مهندسی الکترونیک، کشاورزی، مهندسی مکانیک، مهندسی پزشکی، داروسازی، انرژی، محیط زیست، سلامت و ... در دو سطح دانش آموزی با ۹ تیم و سطح دانشجویی با ۴ تیم شرکت نموده و موفق به کسب ۸ مدال طلا و ۵ مدال نقره و چندین جایزه ویژه از دانشگاه ها و مراکز معتبر شدند.
سرپرست تیم ایران در مسابقات ادامه داد: در قسمت دانش آموزی آقایان پارساحاجی ابوالحسن؛ رادین عبدالهی نژاد؛ سید هربد رنجبری؛ مهراد نعمتی؛ رادین شادابی و براهام غلامی در محور صنایع غذایی و آقایان محمد حسین عصاری؛ کیان ابویی مهریزی؛ محمدیاسین جابری؛ امیرعلی رمضانی؛ اردلان جمشیدی رودباری در محور محیط زیست و آقایان آروین اتحاد؛ عباس مرادی نیک؛ بردیا اصغری؛ راستین دوستی و محمد حسین ناصری در محور نانوتکنولوژی از دبیرستان علامه طباطبایی موفق به کسب مدال طلا شدند.
همچنین آقایان امیررضا انصاری؛ آریو آزادنیا؛ پارسا نیک پی در محور نانوتکنولوژی و آقایان آراد آدمی؛ آرین آدمی؛ رایان رهبر؛ سید محمد حسن موسوی در محور بایوتکنولوژی و آقایان سام اهور؛ آرشا آقاخانی؛ نعیم همتی؛ امیرمحمد علیزاده در محور مهندسی متالورژی و اقایان مهراد ابراهیمی فر؛ باربد نوری؛ پرهام اکبری؛ سید بنیامین حسینی در محور محیط زیست از دبیرستان علامه طباطبائی تهران موفق به کسب مدال نقره شدند.
آقایان سید امیرحسین عیگه ای؛ آیین باقری؛ محمد طاها گلستانی؛ آرمین عطائی؛ امیرعلی جوانمرد سادات از دبیرستان عطارد علم تهران و خانم ها پرنیا مروتی و پریسان مروتی از دبیرستان فرزانگان شهرستان قرچک موفق به کسب مدال طلا شدند.
در قسمت دانشجویی آقایان ابوالفضل احمدی؛ محسن زارعی؛ محمدرضا رهبان؛ محمد امین امینی و کریم صالحی در محور مهندسی پزشکی و سلامت و آقایان محسن آقاسی و مهدی عباسی و خانم فاطمه فرهمندی در محور ایمنی و سلامت موفق به کسب مدال طلا شدند و آقای اقبال مقدم صبوری و خانم ها نفیسه ترابی؛ کوثر تقی زاده و فاطمه مهرپور به سرپرستی آقای علیرضا هاشمی در محور پزشکی موفق به کسب مدال نقره شدند. همچنین تیم آقایان پویا گلیج؛ آرین رضایی و خانم پانته آ مجمع صنایع در محور بیوتکنولوژی موفق به کسب مدال طلا شدند.
در انتهای این رویداد از جناب آقای دکتر سید صابر میرحسینی به عنوان استاد راهنمای تیم های دانش آموزی و پرورش دهنده مخترعین و استعدادهای برتر از طرف سازمان مالکیت معنوی WIIPA تقدیر و قدردانی شد.
همچنین ایشان یاداور شدند که در این رویداد جوایز ویژه، دیپلم افتخار و تندیس های یادبود از سازمان WIIPA و دانشگاه های روسیه و ... زمینه های مختلف توسط مخترعین ایرانی دریافت شد و سرمایه گذاران به بررسی طرح ها پرداخته و پتانسیل هایی جهت جذب سرمایه و فروش دانش فنی ایده ها و اختراعات ایجاد شد. در پایان ایشان معتقدند موفقیت دانشجویان، اساتید و دانش آموزان در مسابقات جهانی علوم و اختراعات روسیه نشان از لیاقت و شایستگی آنهاست و آروزی موفقیت روز افزون برای آنها و تمامی فرزندارن این مرزو بوم نمودند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد