سازمان جهادکشاورزی گلستان:

گردشگری کشاورزی به مقررات جدید نیاز دارد

رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت: گردشگری کشاورزی در مباحث مختلفی مانند آب، خاک، تولید محصولات و ساخت و ساز به مصوبات و مقررات جدید نیاز دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت: گردشگری کشاورزی در مباحث مختلفی مانند آب، خاک، تولید محصولات و ساخت و ساز به مصوبات و مقررات جدید نیاز دارد.
کد خبر: ۱۴۴۸۷۶۲
نویسنده شبیر دائمی

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان محمد برزعلی در همایش گردشگری کشاورزی که در مزرعه گردشگری فانوس جنگل برگزار شد، اظهار کرد: برای اجرای برخی موضوعات بخش کشاورزی به دستورالعمل نیاز داریم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان افزود: در برخی امور مربوط به گردشگری کشاورزی نیز باید قوانین بازنگری شود.

وی با بیان اینکه گردشگری کشاورزی موجب رونق اقتصاد کشاورز می شود، بیان کرد: باید این امر با جدیت بیشتری اجرا شود و در این بخش به فرهنگ سازی نیاز است.

به گفته رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان، با تولید محصولات ارگانیک و گواهی شده در مزارع گردشگری اقتصاد کشاورز رونق می یابد.

برزعلی با اشاره به اینکه باید در بروکراسی اداری تسهیلگری شود، خاطرنشان کرد: بررسی حقوقی برخی قوانین بخش کشاورزی می تواند موجب رفع برخی چالش های این بخش شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گلستان ادامه داد: گردشگری کشاورزی در مباحث مختلفی مانند آب، خاک، تولید محصولات و ساخت و ساز به مصوبات و مقررات جدید نیاز دارد.

وی با بیان اینکه ۹۷ درصد آب شرب مردم استان گلستان از طریق آب های زیرزمینی تامین می شود، گفت: یا توجه به بحران آب باید در مصرف این مهم را جدیت بکار ببریم.

مسوول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی گلستان نیز در این مراسم اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌ها برای تحقق تمدن نوین اسلامی، اقتصاد اسلامی است و یکی از مهم‌ترین مولفه‌های اقتصاد اسلامی توجه به حوزه کشاورزی است.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر سایری با اشاره به اینکه در قرآن کریم نیز به موضوع کشاورزی در قرآن تاکید شده است، افزود: اقتصاد نفتی یک روزی تمام می‌شود اما آن چیزی که ماندگار است اقتصاد کشاورزی است.

وی بر ضرورت معرفی اقتصاد کشاورزی اسلامی به دنیا تاکید کرد و گفت: باید گردشگری کشاورزی مبتنی بر این نگاه به دنیا معرفی شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گرگان افزود: ظرفیت های گلستان می تواند در اقتصاد استان تحول ایجاد کند اما متاسفانه با اینکه این استان در برخی موضوعات از رتبه خوبی برخوردار است اما در تمام شاخص های توسعه ای کشور در رتبه ۲۷ به بعد قرار دارد.

هامان هاشمی گفت: علی رغم پتانسیل های استان در بخش کشاورزی اما مردم از فرصت های اقتصادی خوبی برخوردار نیستند.

وی با اشاره به اینکه اولین بافت تاریخی ثبت شده در کشور متعلق به شهر گرگان است، یادآور شد: بافت تاریخی شهر گرگان یک فرصت خوب گردشگری محسوب می شود که مغفول مانده است.

به گفته رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گرگان، باغ فلاحت اولین باغ بوتانیک خاورمیانه بوده اما از این ظرفیت در جهت بهبود صنعت گردشگری استان بهره برداری نشده است.

هاشمی با بیان اینکه فرهنگ میزبانی و استقبال از گردشگر یک موضوع مهم است، گفت: اگر این امر در گردشگری جدی گرفته نشود نمی توان از فرصت های این حوزه استفاده کرد.

وی ادامه داد: مدیران ارشد استانی یک بار برای همیشه نگاه خود را به صنعت گردشگری مخصوصا در بخش کشاورزی تغییر دهند.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی گرگان اضافه کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی، راهی به جز رفتن به سوی گردشگری کشاورزی برای بهبود اقتصاد این بخش نداریم.

وی اظهار کرد: همچنین گردشگری کشاورزی ارزش افزوده بیشتری برای این بخش ایجاد می کند.در این همایش راه‌های ارتقای گردشگری کشاورزی و موانع پیش‌روی این حوزه با حضور اساتید دانشگاه، صاحب‌نظران و فعالان حوزه گردشگری کشاورزی در گلستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها