به گزارش جام جم آنلاین از گرگان مدیر عامل شرکت «امید ژرف نگر» افزود: در شبکه نورونتا فرایندهایی تعریف شده که به صورت هوشمند و خودکار، فعالیت می کند تا وابستگی را به نیروی انسانی کاهش دهد.
وی گفت: نورونتا به صورت یک شبکه عصبی طراحی شده که بسیار هوشمند است و کوچکترین خرابی در این شبکه توسط مدیریت شبکه شناسایی و بر طرف می شود.
وی با بیان اینکه این شبکه در صورت قطع زیر ساخت ها همچنان نسبت به تضمین هم متعهد است، تصریح کرد: این شرکت ما جریمه محور بوده اما درصد آن بسیار پایین آمده زیرا به صورت مستمر پایش شده و خرابی ها را به بازوها و نیروهای خود در استان ها اعلام می کنند تا برطرف شود.
یزدانی با بیان اینکه تمام فرایند های تضمین کیفیت در نورونتا فراهم شده، بیان کرد: از اقدامات شبکه نورونتا می توان به جداسازی تجهیزات، جداسازی بسترهای ارتباطی، عدم استفاده از خطوط wireless، عدم اتصال به شبکه IP و اینترنت، مصون از کاربر ناشناس اشاره کرد.
وی گفت: نورونتا پوشش فراگیر در سطح کشور، تضمین سطح کیفی خدمات SLA، مشتریان، مرکز مدیریت یکپارچه NOC ، تاییدیه سازمان های ذیصلاح و بستر اختصاصی، غیر اشتراکی و امن را دارا است.
مدیر عامل شرکت «امید ژرف نگر» تصریح کرد: نظر سنجی شرکت مخابرات ایران رضایت بالغ بر ۹۸ درصدی از این سرویس را نشان می دهد و این اطمینان خاطر در مشترکان وجود دارد که نیازمند پاسداشت است.
وی با بیان اینکه بسیاری از سازمان هایی که سرویس های حساس و حیاتی دارند به این شبکه متصل هستند، گفت: جدا سازی شبکه از اینترنت باعث شده که بسیاری از حمله ها نتوانند به این شبکه نفوذ کنند زیرا مسیر ها اختصاصی است و امکان هک و سرقت اطلاعات در آن وجود ندارد.
وی با تاکید به اینکه کل مراکز داده وزارت بهداشت بر روی شبکه نورونتا کار می کنند، تصریح کرد: سعی کردیم در تمام استان ها نیرو داشته باشیم و پاسخگو باشیم.
یزدانی با بیان این که از مخابرات و مشترکان تقاضا داریم کمک کنند نورونتا بتواند به لایه های بالاتر از ارتباطات هم وارد شود، تصریح کرد: از آنجایی که زیر ساخت های قوی در مخابرات ایران وجود دارد، امکان ایجاد لایه های مختلف این سرویس روی این زیرساخت وجود دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد