هرچند در ساعات گذشته از اعلام نتایج مشارکت مردم، رسانههای معاند کوشیدند با اشاره به عدم مشارکت حدود ۶۰ درصد واجدان شرایط، آن را نشانه بی اعتمادی مردم به صندوق رای معنا کنند، اما با نگاهی به آمار مشارکت انتخابلتی در ادوار گذشته مجلس بهخوبی میتوان دریافت که نه فقط آمار مشارکت کاهش معناداری نسبت به قبل نداشته، بلکه نتایج این دوره انتخابات نشان میدهد مردم با چشم و گوشی بازتر، ورای لیستها و پروپاگاندای انتخاباتی کمپینهای نامزدها، به کاندیداهای موردنظر خود رای داده و اسیر فشارهای رسانهای و القائات بیرونی نشدند.
در همه کشورهای دموکراتیک، بخشی از جامعه به دلایلی، ازجمله بی تفاوتی وارد کنشهای مشارکتی نمیشوند و حالا هواداران تحریم میکوشند این بخش از جامعه را همسو با خود معنا کرده و واقعیتها را پنهان کنند.
روشن است که رسانههای بیگانه و غربگرایان همسو با آنها تلاش دارند با برجستهسازی موضوع مشارکت، حذف خود از معادلات سیاسی داخل کشور را به حاشیه ببرند. با این وجود بلوغ سیاسی مردم در این انتخابات و حضور موثر پای صندوقهای رای تردیدی باقی نمیگذارد که افکارعمومی در برابر این شبهه افکنیها آسیب پذیر نخواهد بود.
مردم کشورمان به خوبی نشان دادند که الزامات حکمرانی و ضرورت مشارکت انتخاباتی را درک کرده و امید میرود با اصلاح وضعیت حکمرانی از سوی مسئولان و توجه بیشتر به مطالبات مردم، روند مشارکت انتخاباتی نیز در ادوار بعدی افزایش یابد.
منبع: جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت