به گزارش جام جم آنلاین ؛ سیامک بیگی افزود: این تعداد حواله الکترونیکی به مقدار 46 هزار و 961 تن انواع کود شیمیایی توسط کارگزاران میان کشاورزان توزیع شده است.
بیگی، با اشاره به اینکه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 20 درصد افزایش ارائه کود وجود دارد، اظهار کرد: 61 عامل توزیع کود شیمیایی در استان و 25 کارگزار در دهلران نسبت به توزیع کودهای ارائه شده بین کشاورزان اقدام میکنند.
وی، با اشاره به اینکه سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنه بندی متصل است، گفت: لازم است هر کشاورز برای هر محصول درخواست خود را در سامانه پایش کودی ارسال کند چرا که این امر سبب میشود تا از این پس کودهای شیمیایی تنها به اشخاصی تعلق بگیرد که کشاورز هستند.
سیامک بیگی افزود: بهره برداران و مسئولان پهنههای تولیدی باید نسبت به ثبت دقیق اطلاعات زراعی و سطح زیر کشت خود به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه و اقدام کنند،
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام اضافه کرد: این اقدام به منظور حذف واسطهها و جلوگیری از سوء استفاده افراد سودجو است و تلاش می شود کود مورد نیاز کشاورزان به موقع توزیع شود و در دسترس آنها قرار گیرد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان ایلام از توزیع کود درایلام بر اساس الگوی کشت در بستر حواله الکترونیکی خبر داد.
سیامک بیگی با اعلام این مطلب افزود: انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه دارای یارانه در سطح استان ایلام برابر الگوی کشت و حواله الکترونیکی بین کشاورزان و باغداران توزیع می گردد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت