به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین _ خوزستان، سعید سعیدی شامگاه سه شنبه یکم اسفند ماه ۱۴۰۲ در حاشیه نخستین نمایشگاه روایت خدمت ( نمایشگاه جامع مدیریت شهری شهرداری کلانشهر اهواز) در نشست خبری اظهار کرد: فعالیت سازمان عمران در حوزه عمرانی و به ویژه پروژهها است و یکی از وظایف ذاتی سازمان تولید آسفالت است. در ابتدای این دوره مدیریت شهری روزانه ۷۰ تن آسفالت تولید میشد اما امروز در صورتی که شرایط فراهم باشد در یک شیفت کاری یک هزار و ۶۰۰ تن آسفالت تولید می شود.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اهواز با بیان اینکه در گذشته یکی از کارخانه های تولید آسفالت از مدار تولید خارج شده بود تصریح کرد: با همت همکارانم موفق شد این بار کمترین هزینه کارخانه را به مدال تولید برگردانیم در نتیجه دو کارخانه تولید آسفالت سازمان با شدت و قدرت شروع به کار کردند؛ در ۱۲ ماه سال ۱۴۰۰ کل مجموعه تولید آسفالت سازمان ۴۹ هزار تن بوده که مساحتی بالغ بر ۳۵۰ هزار متر مربع را پوشش میداد.
وی اضافه کرد: در سال گذشته قطار پیشرفت و تحولات توسعه داشت و توانستیم ۸۶ هزار تن تولید آسفالت داشته باشیم که مساحتی بالغ بر ۶۱۵ هزار متر مربع را پوشش داده است. در سال جاری نیز قریب به ۱۵۵ هزار تن تولید آسفالت داشتهایم که مساحتی بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع را پوشش داده است.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اهواز بیان کرد: انجام پروژههای عمرانی بخش دیگری از فعالیتهای این سازمان بود که پیش از این متاسفانه فعالیت چندانی نداشت و در سال ۱۴۰۰ تنها یک پروژه با مبلغی بالغ بر ۲ میلیارد و سیصد میلیون فعال داشته که در این دوره مدیریت شهری تکمیل شد در سال ۱۴۰۱ سازمان به صورت ۱۸ پروژه را به مبلغ ۶۰ میلیارد تومان تکمیل کرد. همچنین در سالجاری تاکنون ۱۵ پروژه با هزینه بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان انجام داده که جهش قابل توجهی است، فعالیتها به گونهای صورت گرفته که میتوان در این حوزه سازمان عمران را بازوی شهرداری دانست.
سعیدی گفت: خوشبختانه این سازمان از سوی شورای شهر و شهردار آنگونه که باید، دیده شد و بر اساس حمایتهای گسترده ای که صورت گرفت در سال ۱۴۰۲ موفق شدیم ۱۰ دستگاه و کارخانجاتی را با هزینهای بالغ بر ۵۳ میلیارد تومان خریداری کند که از جمله این کارخانهها میتوان به کارخانههای تولید قطعات بتنی، جدول و کفپوش اشاره کرد، همچنین در تولید نیوجرسی پیشرفت خوبی داشتهایم.
وی با اعلام اینکه کارخانه تولید قیر امولسیون دستگاه دیگری بود که توسط سازمان خریداری شد، عنوان کرد: پیش از این سازمان ناچار را از خارج از استان خریداری کند و هزینه بالایی بابت این کار متحمل میشد که به حمدالله امروز کارخانه خود تولید کننده غیر امولسیون شده است.
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری اهواز با بیان اینکه در بحث بودجه جهش خیلی خوبی داشتهایم تصریح کرد: کل بودجه سازمان عمران در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۲۷۳ میلیارد بوده که جاری آن ۴۴ میلیارد و عمرانی آن ۲۲۸ میلیارد بود که تلاش ما بر این بود تا تناسب بودجه ای را هم رعایت کنیم. به حمدالله با تلاش همکاران بنده توانستیم تاکنون ۳۶۲ میلیارد آن را محقق کنیم و یک افزایشترین حوزه داشته باشیم و انشاالله بتوانیم این پیشرفتها را ادامه دهیم.
سعیدی در خصوص اهم برنامههای آتی سازمان عمران بیان کرد: هر کاری نیاز به یک آینده نگری دارد و باید برای آن کار نقشه راهی را ترسیم کرد. نمایشگاه روایت خدمتی که اکنون در خدمت شهروندان هستیم پاسخگوی طرح و برنامههای آینده سازمان است؛ سازمان در یک سال اخیر نسبت به انجام کارهای نوین ورود کرده است که از جمله آن می توان به تولید بتن های سبک، بتن های رنگی، آسفالت های رنگی اشاره کرد و این میتواند بهترین نقشه راه سازمان برای سال آینده باشد که انشالله بتوانیم مصالح را در سطح شهر گسترش دهیم.
وی اضافه کرد: همچنین به دنبال این هستیم که در کنار کمیت، کیفیت را هم لحاظ بکنیم تا طول عمر کارهایی که در سطح شهر انجام میدهیم بالاتر ببریم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت