جام جم آنلاین اصفهان؛ دکتر ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور در آئین اختتامیه سومین جشنواره دستاوردها و توانمندی های دانشجویان دانشگاه پیام نور ضمن تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری این جشنواره و دانشجویان شرکت کننده در این جشنواره گفت: جشنواره حرکت رویش و نشریات خود یک حرکت به سمت بالندگی پویش و شکوفایی است.
وی با بیان اینکه این جشنواره با بخش کارآفرینی، ارتباط با صنعت و جامعه پل ارتباطی برای مهارت آموزی است تصریح کرد: قریب به ۲۴ هزار هیات علمی و ۳۷۰ هزار دانشجو در کشور در حال حاضر در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی با تأکید بر این موضوع که ما نماد آموزشی آموزش برای همه کس همه جا همه وقت هستیم خاطرنشان کرد: عدالت آموزشی را این دانشگاه محقق کرد، بخش قریب به ۳۰۰ نفر از مدیران فعلی کشور از تحصیل کرده های دانشگاه پیام نور هستند.
وی تصریح کرد: در کنکور های ارشد و دکتری بخش بسیاری از پذیرفتگان از فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور هستند چون هر آزمون ما بسان یک کنکور است و فارغ التحصیلان ما همواره آمادگی شرکت در کنکور دارند.
وی با تاکید بر اینکه ما مدعی دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی هستیم تشریح کرد: دانشگاه پیام نور پرچمدار عدالت آموزشی، کرامت انسانی، روشنگری و تربیت دانشجو در تراز انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور همیشه جزو بهترین دانشجویان، تصمیم سازان و عزت آفرینان بودند افزود: دانشگاه پیام نور از ویژگی های خاصی برخوردار است که ما همواره به آن فخر و مباهات میکنیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه مظهر مشارکت عمومی است خاطرنشان کرد: سیاستمداران بد توسط مردمان خوبی که در انتخابات شرکت نمیکنند انتخاب میشوند بنابراین هم در انتخابات خبرگان و هم در انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور پرشور این مظهر مشارکت مردمی را مشاهده خواهیم کرد.
وی در پایان تصریح کرد: امیدوارم دانشگاه مردمی پیام نور با اقداماتی که انجام میدهد برای کارآفرینی و مهارت افزایی بتوانیم با قاطعیت ماموریت خاص خود که تبدیل دانشگاه به دانشگاه باز و عمومی است را تحقق ببخشد.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت